Εθελοντική αιμοδοσία στην Κοζάνη από Εθνική Ασφαλιστική και Affidea

1194

Με ευρύτερο σκοπό τη δημιουργία Τράπεζας Αίματος και με στόχο να στείλουν ηχηρά μηνύματα κοινωνικής αλληλεγγύης, Εθνική Ασφαλιστική και Όμιλος Affidea ένωσαν τις δυνάμεις τους στην εκδήλωση εθελοντικής αιμοδοσίας, που διοργάνωσαν την Παρασκευή 21 Ιουνίου, από τις 9.00 π.μ. έως τις 13.00 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης.

Σε αυτήν έλαβαν μέρος στελέχη, συνεργάτες, ασφαλισμένοι της Εθνικής Ασφαλιστικής, αλλά και εργαζόμενοι του Ομίλου Affidea, ενώ αρκετοί ήταν και οι εθελοντές αιμοδότες που έσπευσαν παρά τη ζέστη να ζήσουν την εμπειρία της προσφοράς και να δώσουν αίμα για την Τράπεζα Αίματος που έχει συσταθεί με τη βοήθεια της κινητής ομάδας αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης.

Εθελοντική αιμοδοσία στην Κοζάνη από Εθνική Ασφαλιστική και Affidea

Στην προσπάθεια να μεγιστοποιήσει τα οφέλη της πρωτοβουλίας, ο Όμιλος Affidea προσέφερε σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες ένα δωρεάν πακέτο εξετάσεων προληπτικού ελέγχου προκειμένου να δώσει έμφαση στη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, στηριζόμενος και στο μότο του “πάνω από όλα είναι η υγεία”, αλλά και να επιβραβεύσει την αξία του εθελοντισμού.

Σε συνέχεια αντίστοιχων διοργανώσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης σε όλη την Ελλάδα, η Εθνική Ασφαλιστική και ο Όμιλος Affidea πέτυχαν να συγκεντρώσουν έναν σημαντικό αριθμό μονάδων αίματος. Στόχος της σύμπραξης των δύο φορέων είναι να ενισχύσουν μέσω της Τράπεζας Αίματος που έχουν δημιουργήσει, το εθελοντικά προσφερόμενο αίμα και παράλληλα να συμβάλουν στην κάλυψη των μεγάλων αναγκών που υπάρχουν σε αίμα.

Προηγούμενο άρθρο10.000 νέα συμβόλαια και συνεχείς βελτιώσεις στο «bewell» της Interamerican
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη του Mike Abrashoff στα γραφεία της Eurolife ERB