Διαμεσολαβούντες

ΕΣΑΠΕ: Ένα βήμα στη μάχη ενάντια στον παιδικό καρκίνο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ελλάδος και τα Μέλη του στάθηκαν δίπλα στον Σύλλογο «Θα ξαναβγεί ο Ήλιος Αλέξανδρος» (Σύλλογος Γονέων – Κηδεμόνων & Φίλων παιδιών με νεοπλασματική ή άλλη απειλητική για την ζωή τους ασθένεια), στηρίζοντας ως Μεγάλος Χορηγός τη Φιλανθρωπική Εκδήλωση «Ο Ήλιος του Αλέξανδρου», που πραγματοποιήθηκε στο Στρογγυλό Χαλκίδας. 

Χιλιάδες παιδιά και γονείς έχουν ανάγκη αρωγής με καθημερινές πράξεις αλληλεγγύης, ανακουφίζοντας στο ελάχιστο τον πόνο και τη θλίψη που νιώθουν, για να μην χαθεί η ελπίδα τους.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, η Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση είναι παρούσα και ο καθένας έχει την ευκαιρία και τη δυνατότητα να παρέχει την αλληλεγγύη του μέσα από ένα οργανωμένο σύστημα υποστήριξης.

Οι Συντονιστές, μέσω της ΕΣΑΠΕ, ανταποκρινόμενοι άμεσα στο κάλεσμα του ΔΣ του Συλλόγου, στο πλαίσιο πρωτοβουλιών που ανέλαβαν για τη στήριξη των παιδιών, προσέφεραν Κεράκια Μνήμης για να δημιουργηθεί ο Ήλιος που άναψε και φώτισε την πλατεία και την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

Είναι δεδομένο ότι όλη η Ασφαλιστική Κοινότητα θα πράξει το καλύτερο δυνατό για την υποστήριξη των συμπολιτών, ασφαλισμένων και ανασφάλιστων, στο πλαίσιο της Κοινωνικής ευαισθησίας και ευθύνης.

«Ως Ένωση θα συνεχίσουμε έμπρακτα να υποστηρίζουμε με πράξεις τους συμπολίτες μας, διότι οι ανάγκες τους είναι διαχρονικές.

Δεν είναι πρωτοβουλία. Είναι θέμα ευθύνης, ανθρωπιάς και συμπαράστασης!», επισημαίνεται σχετικά.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας