Ερμηνευτικό Σημείωμα για την Ασφάλιση Μηχανημάτων Έργου

1482
mpoylntozes

Ερμηνευτικό Σημείωμα για την Ασφάλιση Μηχανημάτων Έργου έχει εντάξει στο «Ερμηνευτικό Λεξικό Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης» η αρμόδια Επιτροπή της ΕΑΕΕ.

Ως γνωστόν, η Επιτροπή Αστικής Ευθύνης και Επαγγελματικών Ευθυνών της ΕΑΕΕ έχει εντάξει στις δράσεις της τη δημιουργία «Ερμηνευτικού Λεξικού Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης».

Το λεξικό έχει ως στόχο την παρουσίαση και αποσαφήνιση με απλό και κατανοητό τρόπο των βασικών εννοιών και όρων που απαντώνται σε ασφαλιστήρια συμβόλαια του κλάδου αστικής ευθύνης.

Στο πλαίσιο αυτό, η Επιτροπή έκρινε αναγκαία τη σύνταξη ερμηνευτικού σημειώματος για την Ασφάλιση Μηχανημάτων Έργου το οποίο έχει ήδη ενταχθεί στο «Ερμηνευτικό Λεξικό Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης» και μπορείτε να το εντοπίσετε στην ιστοσελίδα της ΕΑΕΕ.

Υπενθυμίζεται ότι το «Ερμηνευτικό Λεξικό Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης» έχει αποκλειστικά και μόνον ενημερωτικό και μη δεσμευτικό χαρακτήρα, ενώ στόχος του είναι η προαγωγή του επιστημονικού διαλόγου και η κατά το δυνατόν καλύτερη και συνεχής ενημέρωση ασφαλιστικών εταιριών και ασφαλισμένων. Το «Ερμηνευτικό Λεξικό» εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες έννοιες-επεξηγήσεις και η ΕΑΕΕ ελπίζει να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο για όλους.

Προηγούμενο άρθροCharles Pepin, Η Ομορφιά της Αποτυχίας
Επόμενο άρθροΣεμινάριο Risk Management and Insurance από το ΕΙΑΣ