ERGO Store και… ώρα για Έργο

2008

Εγκαινιάστηκε το πρώτο από τα ERGO Stores, στη Νέα Σμύρνη, επικεφαλής του οποίου είναι ο κ. Γιάννης Φρίμας, Senior Insurance Agent. Στεγάζεται στον πιο εμπορικό δρόμο της πόλης (στην Ελ. Βενιζέλου), έχει μοντέρνα αισθητική και σχεδίαση, αποπνέει ζεστασιά, και είναι ισόγειο, για να είναι η ERGO και κυριολεκτικά, πιο κοντά στην τοπική κοινωνία.

Ο Δ/νων Σύμβουλος της ERGO, κ. Νίκος Αντιμησάρης, παρέστη στα εγκαίνια εμφανώς ικανοποιημένος και χαρούμενος από την υλοποίηση ενός σημαντικού για την Εταιρεία έργου: «Ανυπομονούσαμε να έρθει αυτή η στιγμή. Αυτό το κατάστημα είναι το πρώτο από τα πολλά που θα ακολουθήσουν, όχι μόνο στην Αττική αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα, και νομίζουμε ότι δίνει μια διαφορετική εικόνα και ένα διαφορετικό μοντέλο στη σχέση με τους πελάτες. Η πρόθεσή μας είναι να έρθουμε όσο πιο κοντά μπορούμε και στους υφιστάμενους πελάτες, αλλά και στους υποψήφιους», ανέφερε χαρακτηριστικά στον χαιρετισμό του.

ERGO Store και… ώρα για Έργο

Το ERGO Store Νέας Σμύρνης ξεκίνησε τη λειτουργία του λίγους μήνες νωρίτερα (τον Απρίλιο) και εγκαινιάστηκε στις 26 Σεπτεμβρίου, ενώ έπονται (στις αρχές Οκτωβρίου) τα εγκαίνια του ERGO Store Αγίας Παρασκευής.

Τον σκοπό της λειτουργίας τους περιέγραψε με σαφήνεια ο κ. Τάσος Παπαδόπουλος, Δ/ντής Πωλήσεων Εταιρικού Δικτύου, στον χαιρετισμό του: «Τα ERGO Stores είναι σύγχρονα, μοντέρνα, ψηφιακά, ισόγεια καταστήματα, εύκολα προσβάσιμα στο καταναλωτικό κοινό, με σκοπό να φέρουμε την ERGO πιο κοντά στους πολίτες, πιο κοντά στην τοπική κοινωνία». Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, τα καταστήματα λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο (από Δευτέρα έως Σάββατο), προσαρμοσμένο σε εκείνο των εμπορικών καταστημάτων, όλες οι υπηρεσίες παρέχονται on line και ο εκάστοτε πελάτης μπορεί «εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά», όπως σημείωσε, να βρει λύσεις σε όλο το φάσμα των ασφαλιστικών του αναγκών (ασφάλιση αυτοκινήτου, κατοικίας, επιχείρησης, αστικής ευθύνης, ζωής, υγείας, κ.ο.κ.).

«Θέλουμε το όνομα ERGO να μας συνοδεύει σε όλη μας την καθημερινότητα, γιατί δεν είναι μόνον η δουλειά μας· είναι και κάτι παραπάνω. Πιστεύουμε πολύ σε αυτό που κάνουμε, πιστεύουμε στην ιδέα της Ασφάλισης, και φαίνεται από όλα όσα κάνουμε στην ERGO, όλα αυτά τα χρόνια, και σήμερα πολύ περισσότερο», ανέφερε στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δ/ντής Τομέα Πωλήσεων της ERGO, κ. Στάθης Τσαούσης, δηλώνοντας σίγουρος για την επιτυχία του καταστήματος και του όλου εγχειρήματος.

ERGO Store και… ώρα για Έργο

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής του ERGO Store Νέας Σμύρνης, κ. Γιάννης Φρίμας, απηύθυνε ευχαριστίες σε τρεις αποδέκτες: στο Γραφείο Ηλιούπολης που τον ανέδειξε, με επικεφαλής τον κ. Συρίγο, «γιατί αν δεν γινόταν αυτή η σκληρή δεκαετής δουλειά, δεν θα μπορούσαμε σήμερα να βρισκόμαστε εδώ»· στην ERGO, για την άριστη εξυπηρέτηση και τη στήριξη που λαμβάνει «από τη διοίκηση μέχρι τους υπαλλήλους των διευθύνσεων»· στον κόσμο της Νέας Σμύρνης, για τη «ζεστή αγκαλιά» με την οποία τον υποδέχτηκαν.

ERGO Store και… ώρα για Έργο
ERGO Store και… ώρα για Έργο

«Ώρα για Έργο», λοιπόν, όπως λέει το μήνυμα που κοσμεί τον τοίχο του χώρου υποδοχής του ERGO Store Νέας Σμύρνης! Μήνυμα, που σηματοδοτεί την αρχή μιας διαφορετικής προσέγγισης των πολιτών, πιο σύγχρονης, προκειμένου το μήνυμα της Ασφάλισης, μέσω του εταιρικού δικτύου της ERGO, να φτάσει πιο άμεσα στις τοπικές κοινωνίες, σε κάθε νοικοκυριό και σε κάθε επιχείρηση.

Σούλα Κορμά


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΟδοιπορικό εκτός των Τειχών – 19η στάση: Κεφαλονιά, Σωτηρία Τζαννετάτου
Επόμενο άρθροΕΑΕΕ: 9 δεδομένα για την ασφάλιση περιουσίας στην Ελλάδα σήμερα