Εταιρείες

ERGO: Νέα Διεύθυνση Πωλήσεων για το Δίκτυο των Μεσιτών της

Τη δημιουργία Διεύθυνσης Πωλήσεων Δικτύου Μεσιτών και Εταιρικών Πελατών, με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Παπαδάκη, ανακοίνωσε η ERGO.

Ο κ. Στάθης Τσαούσης, Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών, σε εγκύκλιό του προς τους συνεργάτες της εταιρείας αναφέρει σχετικά:

«Με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και την εξειδικευμένη υποστήριξη όλων των δικτύων πωλήσεων της εταιρείας μας, προχωρήσαμε στη δημιουργία μιας νέας Διεύθυνσης Πωλήσεων με τον τίτλο “Διεύθυνση Πωλήσεων Δικτύου Μεσιτών και Εταιρικών Πελατών”, η οποία μαζί με τις Διευθύνσεις Πωλήσεων “Δικτύου Εταιρικών Συνεργατών”, “Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών” και “Bancassurance”, καθιστούν τον Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της εταιρείας μας, περισσότερο ευέλικτο, αποτελεσματικό και πελατοκεντρικό.

Στη νέα αυτή Διεύθυνση Πωλήσεων θα υπαχθούν Συνεργάτες μας που μέχρι σήμερα ανήκουν στη “Διεύθυνση Πωλήσεων Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών” και ασκούν την ασφαλιστική διαμεσολάβηση με τρόπο που αντικειμενικά συνάδει με όσα η πρακτική της αγοράς και η σχετική νομοθεσία προβλέπουν για τους μεσίτες ασφαλίσεων. Οι συνεργάτες μας αυτοί θα ενημερωθούν με προσωπική επιστολή για την ένταξή τους στη “Διεύθυνση Πωλήσεων Δικτύου Μεσιτών και Εταιρικών Πελατών”.

Επικεφαλής της Διεύθυνσης αυτής τέθηκε ο κ. Γιώργος Παπαδάκης, ένα έμπειρο και ικανό στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς που εντάχθηκε στο στελεχιακό δυναμικό της εταιρείας μας με την ιδιότητα του “Διευθυντή Πωλήσεων Δικτύου Μεσιτών και Εταιρικών Πελατών” και με τη βαθιά πεποίθηση ότι θα συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάδειξη της Διεύθυνσής του σε βασικό παράγοντα επίτευξης μιας διαχρονικής ανάπτυξης με κερδοφορία για τους ασφαλιστικούς μεσίτες συνεργάτες μας, αλλά και για την εταιρεία μας, που αποτελεί και στρατηγικό στόχο της.

Καλωσορίζουμε τον κ. Γιώργο Παπαδάκη στην ERGO και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα και πολύ σημαντικά καθήκοντά του, με τη διαβεβαίωση ότι προς την κατεύθυνση αυτή, θα έχει την υποστήριξη όλων μας».

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας