Εταιρείες

ERGO Ασφαλιστική: Στηρίζει τους νέους συνεργάτες με το 2ο ERGO Sales Agents Induction Program

Η ERGO Ασφαλιστική, αφοσιωμένη στον στόχο της για την αναγνώριση και την ενδυνάμωση των δικτύων διαμεσολάβησης, ολοκλήρωσε τον δεύτερο κύκλο του προγράμματος ERGO Sales Agents Induction Program, το πρώτο εξάμηνο του 2024.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, το πρόγραμμα υποδοχής και ένταξης νέων συνεργατών στο δίκτυο εταιρικών συνεργατών της ERGO αποτελεί μέρος των ενεργειών της εταιρείας για την ενίσχυση των δικτύων της, αλλά και έμπρακτη απόδειξη ότι αναγνωρίζει την αξία της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και στηρίζει την ανάπτυξη και εξέλιξη τους.

Στο 2ο ERGO Sales Agents Induction Program συμμετείχαν 25 νέοι Πράκτορες από όλη την Ελλάδα. Οι νέοι συνεργάτες της ERGO είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την εταιρεία, τα τμήματα και τα στελέχη της, να εκπαιδευτούν στα προγράμματα και τις διαδικασίες, καθώς και να αντιληφθούν το μέγεθος του οργανισμού και τη σημασία της επαγγελματικής συνεργασίας με αυτόν. 

Προτεραιότητα της ERGO αποτελεί πάντα η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού του εταιρικού της δικτύου. Για τον λόγο αυτό η ERGO θα συνεχίσει να επενδύει δυναμικά στην προσέλκυση και καθοδήγηση νέων και φιλόδοξων υποψηφίων, των οποίων κεντρική επιδίωξη είναι η διεκδίκηση και επίτευξη μιας πολλά υποσχόμενης επαγγελματικής σταδιοδρομίας, μέσω του προγράμματος που θέσπισε η εταιρεία την προηγούμενη χρονιά.

To 2023 εκπαιδεύτηκαν και εντάχθηκαν 55 νέοι συνεργάτες στο εταιρικό δίκτυο της ERGO, το οποίο συνεχίζει να στελεχώνεται συστηματικά από νέους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, ενώ κατά τη διάρκεια του πρώτου 4μήνου του 2024 εντάχθηκαν ήδη 20 νέοι συνεργάτες. 

Παράλληλα, στο πλαίσιο της ενίσχυσης ενός ανταγωνιστικού και παραγωγικού δικτύου συνεργατών, η ERGO θεσπίζει και ένα νέο βραβείο παραγωγικότητας των Rookie συνεργατών που επιτυγχάνουν υψηλές αποδόσεις.

Ακόμα, σημειώνεται πως το 3ο ERGO Sales Agents Induction Program προγραμματίζεται να υλοποιηθεί τον Σεπτέμβριο του 2024, καθώς είναι σε εξέλιξη η ένταξη ακόμη περισσότερων νέων συνεργατών, εντός του δεύτερου εξαμήνου του 2024.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας