Η ERGO αναδεικνύεται σε True Leader για 4η συνεχόμενη χρονιά

775
ergo true leader

Τη διάκριση “True Leader” απέσπασε για 4η συνεχόμενη χρονιά η ERGO στον αναγνωρισμένο θεσμό επιβράβευσης των υγιών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στη χώρα μας “True Leader 2016”, που διοργανώνει η ICAP Group.

Ο θεσμός “True Leader” εδώ και επτά χρόνια αναγνωρίζει και επιβραβεύει τις Εταιρείες και τους Ομίλους που συνδυάζουν τέσσερα αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια: τα υγιή οικονομικά αποτελέσματα, την επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό, την ηγετική θέση στον κλάδο και την υψηλή πιστοληπτική ικανότητα (ICAP Credit Score).

Οι εταιρείες που πληρούν αυτά τα κριτήρια περιλαμβάνονται στην ετήσια έκδοση της Business Leaders. Ειδικότερα και μέσα από ένα σύνολο 15.000 επιχειρήσεων που εξετάστηκαν για το 2016, μόνο 68 Εταιρείες και Όμιλοι πέτυχαν να διακριθούν ανταποκρινόμενοι ταυτόχρονα σε όλα τα κριτήρια που χρησιμοποιεί η ICAP για τον θεσμό αυτό, δηλαδή με βάση τα κέρδη EBITDA, τον αριθμό προσωπικού, τη θέση της στον κλάδο από πλευράς κύκλου εργασιών και τη διαβάθμιση της πιστοληπτικής της ικανότητας (ICAP Score).

Η διάκρισή της ως “True Leader” συγκαταλέγει την ERGO:

  • Στις κορυφαίες θέσεις του Κλάδου της με βάση τον κύκλο εργασιών.
  • Στις εταιρείες με υψηλή πιστοληπτική διαβάθμιση με βάση το δείκτη ICAP Score (Διαβάθμιση Πιστοληπτικής Ικανότητας).
  • Στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρείες για το 2016 και συγκεκριμένα την κατατάσσει στην 65η θέση.
  • Στις 500 Εταιρίες με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού που κατά το 2016 αυξήθηκε σε σχέση με το 2015.

Η βράβευση της ERGO πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο επίσημης τελετής, γιορτής του υγιούς επιχειρείν, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Divani Caravel Athens. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν 400 περίπου υψηλόβαθμα στελέχη των μεγαλύτερων επιχειρήσεων, αλλά και των σημαντικότερων φορέων επιχειρηματικότητας της χώρας μας.

Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της ERGO κ. Στάθης Τσαούσης, ο οποίος σε δήλωσή του υπογράμμισε ότι “η βράβευση αυτή είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας που προσθέτει αξία σε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, τους ασφαλισμένους, τους συνεργάτες, τους εργαζόμενους, τους μετόχους μας και την κοινωνία”.

Προηγούμενο άρθροΑναγκαστική αύξηση στα ασφάλιστρα αυτοκινήτου βλέπει η KPMG
Επόμενο άρθροΗ νέα Διοικητική Επιτροπή του Ε.Ε.Α.