Εκδηλώσεις

Έρευνα της Accenture για την ελληνική ασφαλιστική αγορά

Η Accenture, αναγνωρίζοντας τη δυναμική και τη σημασία της ασφαλιστικής αγοράς στην ελληνική κοινωνία και οικονομία, εκπόνησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια ολοκληρωμένη κλαδική έρευνα με την υποστήριξη της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος.

Φιλοδοξία της έρευνας είναι να αποτυπώσει τις βασικές ψηφιακές τάσεις που διαμορφώνονται στην ελληνική ασφαλιστική αγορά και επιταχύνθηκαν από την πανδημία Covid-19, συμβάλλοντας ενεργά στο δημόσιο διάλογο για τις προκλήσεις και τις προοπτικές του κλάδου.

Τα ευρήματα της έρευνας αυτής, η οποία τιτλοφορείται “Greek Insurance Market: Covid Triggers a Cycle of Accelerated Digital Transformation” θα παρουσιαστούν σε webcast, την Τετάρτη 09.06 (16:00-17:30).

Θα ακολουθήσει συζήτηση με τη συμμετοχή του κ. Α. Σαρρηγεωργίου, Προέδρου της ΕΑΕΕ, και του κ. Στ. Κωνσταντά, Αντιπροέδρου της ΕΑΕΕ.

Για την εκπόνηση της έρευνας αξιοποιήθηκαν πρωτογενή και δευτερογενή στοιχεία, τα οποία συγκεντρώθηκαν το διάστημα Σεπτέμβριος 2020 – Φεβρουάριος 2021 μέσω ερωτηματολογίου από 2.000 καταναλωτές και 157 διαμεσολαβητές καθώς και μέσω δομημένων συνεντεύξεων με 38 υψηλόβαθμα στελέχη των μεγαλύτερων ασφαλιστικών εταιρειών της χώρας.

Το webcast είναι ανοιχτό (κατόπιν εγγραφής) σε όλα τα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς που ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν.

Δείτε αναλυτικά την agenda του webcast και δηλώστε συμμετοχή στη διεύθυνση https://webcast.accenture.com/redirect/goto.aspx?event=GreekInsuranceMarket

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας