Διαμεσολαβούντες

Επιθεώρηση Χρυσολόγου: Ταξίδι επιβράβευσης στην Πορτογαλία

Την ευκαιρία να απολαύσουν ένα υπέροχο ταξίδι στην Πορτογαλία είχαν τα μέλη της Επιθεώρησης Χρυσολόγου της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, «η ομάδα μας, που ταξίδεψε στη δυτικότερη χώρα της Γηραιάς Ηπείρου στα τέλη Φεβρουαρίου, πέρασε αξέχαστες στιγμές και απέσπασε μοναδικές εμπειρίες, μέσα σε μια χαρούμενη και ενωτική ατμόσφαιρα.

Τα ετήσια ταξίδια επιβράβευσης της Εθνικής Ασφαλιστικής αποτελούν κάθε χρόνο μια μοναδική εμπειρία για τους διακριθέντες, ωστόσο η εφετινή πενθήμερη εκδρομή στην Πορτογαλία ξεπέρασε κάθε προσδοκία!»

Το πρόγραμμα του εφετινού ταξιδιού

Η επίσκεψη στη χώρα ξεκίνησε από το όμορφο μεσαιωνικό χωριό Obidos, το οποίο είναι περιτριγυρισμένο από τα τείχη του κάστρου του 13ου αιώνα, και την πόλη Coimbra όπου δημιουργήθηκε το παλαιότερο πανεπιστήμιο της Ευρώπης. Κατέληξαν και διανυκτέρευσαν στο γραφικό Πόρτο με τα ξακουστά κρασιά του.

Με βάση και ορμητήριο τη Λισσαβώνα, τις επόμενες τρεις ημέρες επισκέφθηκαν πολλές περιοχές, μνημεία και εκκλησίες, όπως τις ακτές του Ατλαντικού και την περιοχή Cape Roca, που είναι το δυτικότερο άκρο της ηπειρωτικής Ευρώπης, αλλά και τα καταπράσινα και κοσμοπολίτικα προάστια της ίδιας της πρωτεύουσας Εστορίλ, Κασκάις και Σίντρα. Παράλληλα, οι διαδρομές κατά μήκος ποταμών, μέσα σε ατέλειωτα δάση από ευκάλυπτους και μεσαιωνικές συνοικίες, τους προσέφεραν την ευκαιρία να κατανοήσουν την ιδιαιτερότητα της χώρας από την οποία ξεκίνησαν μερικοί από τους σπουδαιότερους εξερευνητές του κόσμου, αλλά και την ιδιοσυγκρασία των κατοίκων της.

Η επιστροφή στην Αθήνα την πέμπτη ημέρα σήμανε και το τέλος του ταξιδιού και ταυτόχρονα την έναρξη ή καλύτερα τη συνέχιση της διαρκούς προσπάθειας όλου του ανθρώπινου δυναμικού της Επιθεώρησης, των συνεργατών και του διοικητικού προσωπικού, «ώστε να βρισκόμαστε πάντα δίπλα σε κάθε πελάτη, δίπλα στην κοινωνία», επισημαίνεται στο δελτίο Τύπου.

Το ταξίδι στην Πορτογαλία επιβράβευσε τους πρώτους, τους διακριθέντες, αλλά ταυτόχρονα έδειξε σε όλους το δρόμο της ανακάλυψης «νέων περιοχών, νέων κόσμων» για την επιτυχία όλης της ομάδας και την επίτευξη ακόμα υψηλότερων στόχων.

«Και του χρόνου ακόμα περισσότεροι, έτοιμοι για νέες κατακτήσεις και εμπειρίες!», σημειώνεται εν κατακλείδι στο δελτίο Τύπου


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας