Διαμεσολαβούντες

Επιθεώρηση Χρ. Χρυσολόγου: Ταξίδι επιβράβευσης στο Βερολίνο

Η Επιθεώρηση Χρήστου Χρυσολόγου της Εθνικής Ασφαλιστικής πιστεύει και προάγει την ευγενή άμιλλα μεταξύ των Συνεργατών της και την επιβράβευση των επιτυχημένων προσπαθειών των Ασφαλιστών κάθε βαθμίδας. Για τον λόγο αυτό έχει θεσμοθετήσει την διοργάνωση διαγωνισμών κάθε χρόνο.

Στο πλαίσιο αυτό υλοποιήθηκε και το προγραμματισμένο ταξίδι της στο Βερολίνο, από τις 13 μέχρι και τις 16 Φεβρουαρίου 2015. Το ταξίδι περιλάμβανε ξεναγήσεις και επισκέψεις στην Πύλη του Βραδεμβούργου, στα εναπομείναντα τμήματα του “τείχους” που μέχρι το 1989 χώριζε την πόλη στα δύο, στο check-point Τσάρλι που ήταν ο πιο γνωστός σταθμός συνοριακής διέλευσης, στην πλατεία Μπέμπελ, όπου το 1933 οι Ναζί έκαψαν μαζικά 25.000 βιβλία, και στην περιοχή Potsdam, όπου υπογράφηκαν οι πιο σημαντικές συμφωνίες για την διαίρεση της ηττημένης Γερμανίας το 1945 και για το μέλλον των μειονοτήτων. Φυσικά, δεν έλειψε η διασκέδαση και τα γλέντια σε παραδοσιακές μπυραρίες και bar.

«Το Βερολίνο προστέθηκε στο Βansko, στη Βουδαπέστη, στη Ρώμη, στο Παρίσι, στη Βιέννη και στην Πράγα, πόλεις που ήδη επισκέφθηκαν οι Πρώτοι της Επιθεώρησης τα τελευταία χρόνια. Τα επιτυχημένα αυτά ταξίδια αποτελούν μια πρόσθετη επιβράβευση για τους ασφαλιστές της Επιθεώρησης και ένα ακόμη διαρκές κίνητρο για μεγαλύτερους στόχους και αποτελέσματα», σημειώνεται σε σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η Επιθεώρηση Χρυσολόγου.

Τους επιτυχόντες, που ήταν περισσότεροι από κάθε άλλη χρονιά, εκτός από τον Επιθεωρητή κ. Χρήστο Χρυσολόγου, συνόδευσαν οι Διευθυντές Γραφείου, κ.κ. Χρήστος Γκίλιας, Χρήστος Κούκλαρης, Δημήτριος Ντόκος, και οι unit κ.κ. Γιώργος Κουνέλης και Γιώργος Κάρος.

Στο ίδιο δελτίο επισημαίνεται ότι «η Επιθεώρηση Χρυσολόγου θα συνεχίσει τον θεσμό των εσωτερικών διαγωνισμών με πολλά και εναλλακτικά βραβεία και θα στηρίζει πάντα τους συνεργάτες της, νέους και παλαιότερους, διότι απλά, πιστεύει σε αυτούς! Άλλωστε, το μήνυμα της Αποστολής της Επιθεώρησης είναι ένα και απλό: “Kοιτάμε στα Μάτια” τον Ασφαλισμένο Πελάτη μας και τον Ασφαλιστή Συνεργάτη μας».

Στις φωτ. 1.&  2. Οι συνεργάτες της Επιθεώρησης Χρυσολόγου μπροστά στο παλάτι Cecilienhof, όπου πραγματοποιήθηκε η Διάσκεψη του Potsdam. Στη φωτ. 3 μπροστά στο Κοινοβούλιο, και στη φωτ. 4. στη Γέφυρα των Κατασκόπων.  

{gallery}taxidia/xrysologou-berlin-15{/gallery}

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας