Διαμεσολαβούντες

Επισφράγιση Συνεργασίας ΠΑΝΟΡΜΟΥ με ΜΙΝΕΤΤΑ

Την επισφράγιση της συνεργασίας του με τη Μινέττα Ασφαλιστική ανακοίνωσε ο Συνεταιρισμός Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών ΠΑΝΟΡΜΟΣ. Στο σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Συνεταιρισμός αναφέρει:

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Προέδρου του ΠΑΝΟΡΜΟΥ Κλήμη Δημαρχιάδη και των Μελών του ΔΣ, Αγγελικής Φυλακτού, Κωνσταντίνου Λάμπρου, με την General Sales Manager της ΜΙΝΕΤΤΑ, κα Ναταλία Γιαννιού, και τον Sales Director, κ. Χαράλαμπο Βαρλά. Συζητήθηκαν πρακτικά θέματα και εξετάστηκαν ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε να είναι μία αγαστή και αμοιβαία επωφελής συνεργασία.

Η ΜΙΝΕΤΤΑ διατηρεί το ανθρωποκεντρικό της πρόσωπο και προχωράει με σιγουριά προς το μέλλον, έχοντας ως κύριο μέλημά της να δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες της, αντιμετωπίζοντας τον καθένα ως ξεχωριστή οντότητα.

Από τη μεριά του ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ επιλέγει με προσοχή τις συνεργασίες του και συμπορεύεται με ασφαλιστικές που σέβονται τον ρόλο του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή∙ δεν υπάρχει καλύτερη εγγύηση γι’ αυτό, από την παρουσία του κ. Μπερτσιά Κωνσταντίνου, ο οποίος ως Αντιπρόεδρος της ΜΙΝΕΤΤΑ, συνέβαλε στην ολοκλήρωση της συμφωνίας και τον ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας