Επέκταση ασφαλιστικών εργασιών της Cosmos Union στη Νότια Ελλάδα

1541
Ο Γενικός Διευθυντής της Cosmos Union, κ. Ηλίας Ιωάννου.

Τη διεύρυνση της λειτουργίας της στην Αθήνα ανακοινώνει η Cosmos Union, με στόχο την ενδυνάμωση των υπηρεσιών της σε συνεργάτες και στη Νότια Ελλάδα.

Σε έναν όμορφο χώρο επί της Λεωφόρου Συγγρού, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, η Cosmos Union στεγάζει πλέον τα νέα της γραφεία τα οποία αποτελούνται από συνεργατικούς χώρους με αυτόνομες θέσεις εργασίας για όλους όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν τη δραστηριότητα τους γρήγορα και εύκολα, εμπλουτίζοντας σημαντικά τα ποσοστά των κερδών τους.

O κ. Ηλίας Ιωάννου, Γενικός Διευθυντής της Cosmos Union, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την επέκταση των εργασιών μας στην Αθήνα, μια πόλη με έντονη επιχειρηματικότητα και σημαντική ανάπτυξη. Πιστεύουμε ότι τα γραφεία μας θα βοηθήσουν πολύ όσους αναζητούν έναν μοντέρνο και εύκολα προσβάσιμο χώρο εργασίας στην καρδιά της πόλης στην πιο κομβική τοποθεσία της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς. Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός του χώρου με υψηλού επίπεδου τεχνολογική υποδομή και εξειδικευμένο προσωπικό βεβαιώνουν την επιτυχία μας στον χώρο των ασφαλειών.

Η Cosmos Union απευθύνεται σε κάθε ασφαλιστικό πράκτορα, ανεξαρτήτως δυναμικής, που αναζητά στέγαση σ’ ένα επιχειρηματικό κέντρο µε υπερσύγχρονες υποδομές, εργονομικά σχεδιασμένο περιβάλλον με υποστήριξη που θα ενισχύσει τα χαρτοφυλάκιά τους.

Μετά την έντονη και επιτυχημένη παρουσία μας στην Βόρεια Ελλάδα θεωρήσαμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για την ενίσχυση της παρουσίας μας και στην Αθήνα. Η ομάδα μας στελεχώνεται από έμπειρο προσωπικό και είναι έτοιμη για μεγαλύτερες επιτυχίες και επίτευξη στόχων διατηρώντας τις αξίες που μας ανέδειξαν τόσα χρόνια συνεχίζοντας με την ίδια στρατηγική αλλά και με το ίδιο πάθος!».

Επέκταση ασφαλιστικών εργασιών της Cosmos Union στη Νότια Ελλάδα

Υπεύθυνη γραφείου Αθηνών θα αναλάβει η κυρία Κυριακή Παπακώστα, με πολυετή εμπειρία σε θέσεις ευθύνης σε τμήματα εξυπηρέτησης συνεργατών και πελατών.

Ο κ. Ηλίας Ιωάννου δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζουμε την κα Παπακώστα στην οικογένεια της Cosmos Union και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στις κοινές μας πλέον προσπάθειες και επιδιώξεις».


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΕυρωπαϊκή Πίστη: Τι προβλέπει η Προαιρετική Δημόσια Πρόταση της Allianz SE;
Επόμενο άρθροΝέο Βίντεο: Ασφαλιστικός Πράκτορας VS Μεσίτη Ασφαλίσεων