Διαμεσολαβούντες

Επαναπιστοποίηση των Συστημάτων της Aon Greece κατά ISO

Η Aon Greece Α.Ε., θυγατρική της Aon plc (NYSE: AON) που αποτελεί κορυφαία εταιρεία επαγγελματικών υπηρεσιών παγκοσμίως και παρέχει ένα ευρύ φάσμα λύσεων σε θέματα διαχείρισης κινδύνων, συνταξιοδότησης και υγείας, επαναπιστοποιείται από τον Οργανισμό Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA Hellas (Μέλος του TÜV AUSTRIA GROUP), σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001:2015 Διαχείρισης Ποιότητας –Απαιτήσεις, ISO 27001:2013 Διαχείριση Ασφάλειας Πληροφοριών και ISO/IEC 27701:2019 Διαχείρισης Ασφάλειας Προσωπικών Δεδομένων.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, η προσήλωση της Aon Greece στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, μέσα από τα πιστοποιημένα συστήματα διαχείρισης, αποδεικνύεται έμπρακτα από την επιτυχή ολοκλήρωση της Επιθεώρησης της TÜV AUSTRIA Hellas για την επαναπιστοποίηση της.

Η Aon Greece με αυτό τον τρόπο διασφαλίζει, παράλληλα με την προσδοκώμενη ποιότητα στα προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρει, την ασφάλεια των πληροφοριών και την προστασία των προσωπικών δεδομένων των εργαζομένων, των πελατών και των συνεργατών της.

Ο κ. Παναγιώτης Γαλάτης, Διευθυντής Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών και Υπεύθυνος Κανονιστικής Συμμόρφωσης της Aon στην Ελλάδα και στην Κύπρο, δήλωσε «Οι προαναφερόμενες πιστοποιήσεις ενισχύουν το συγκριτικό πλεονέκτημα της Εταιρείας μας μέσα σε ένα ολοένα και αυξανόμενο ανταγωνιστικό και απαιτητικό επιχειρηματικό περιβάλλον. Η επαναπιστοποίηση αποδεικνύει τη συνεχή δέσμευση όλων μας για την ασφαλή διαχείριση και επεξεργασία των πάσης φύσεως πληροφοριών, με ιδιαίτερη έμφαση στα Προσωπικά Δεδομένα, ενώ ενισχύουν περαιτέρω την εμπιστοσύνη και την ικανοποίηση των πελατών μας και προστατεύουν τη φήμη του Οργανισμού μας».


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας