Ενδιαφέροντα eLearning προγράμματα από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

535
Oikonomiko panepistimio Athinon1

Ένα σύνολο από επιτυχημένα eLearning προγράμματα προσφέρει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, μέσω του Κέντρου του Διά Βίου Μάθησης και Επιμόρφωσης (ΚΕΔΙΒΙΜ -ΟΠΑ).

Τα προγράμματα που θα προσφερθούν το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 είναι οργανωμένα στις εξής ενότητες:

  • Μάρκετινγκ & Πωλήσεις,
  • Μάνατζμεντ & Στρατηγική,
  • Τεχνολογίες Πληροφοριών,
  • Χρηματοοικονομικά & Λογιστική,
  • Στατιστική & Ανάλυση Δεδομένων και
  • Επιχειρηματικότητα.

Η διδασκαλία των προγραμμάτων γίνεται ηλεκτρονικά εξ αποστάσεως από καθηγητές του Ιδρύματος και εκπαιδευτές με πολύχρονη διδακτική εμπειρία. Τα προγράμματα παρέχουν τόσο βασικές όσο και εξειδικευμένες γνώσεις, σε θεωρητικά και πρακτικά θέματα και καλύπτουν μεγάλο εύρος εκπαιδευτικών και επαγγελματικών αναγκών και προτιμήσεων. Όλα τα προγράμματα προσφέρονται με δίδακτρα και ισχύει ενιαία πολιτική εκπτώσεων.

Στους εκπαιδευόμενους που συμπληρώνουν επιτυχώς τις απαιτήσεις κάθε προγράμματος, χορηγείται Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, καθώς και Συμπλήρωμα Πιστοποιητικού, στο οποίο αναφέρονται αναλυτικά το αντικείμενο του προγράμματος, οι θεματικές ενότητες που παρακολούθησε ο εκπαιδευόμενος και οι μέθοδοι εκπαίδευσης που χρησιμοποιήθηκαν.

«H ανάγκη για Διά Βίου Μάθηση για την απόκτηση επικαιροποιημένων γνώσεων και δεξιοτήτων αποτελεί αναντίρρητα χαρακτηριστικό της σύγχρονης αγοράς εργασίας. Η πρόοδος στην τεχνολογία από την άλλη προσφέρει τη δυνατότητα της κάλυψης της ανάγκης αυτής με φιλικό και αποτελεσματικό τρόπο, αίροντας τα γεωγραφικά εμπόδια και επιτρέποντας στους εκπαιδευμένους να ορίσουν οι ίδιοι το χρόνο και το ρυθμό της εκπαίδευσής τους», σημειώνει ο κ. Δημήτρης Γκρίτζαλης, Καθηγητής, Πρόεδρος ΚΕΔΙΒΙΜ, τονίζοντας ότι «στόχος των προγραμμάτων του eLearning του ΟΠΑ είναι να αποτελέσουν ένα σημαντικό ορόσημο στη διά βίου εκπαίδευση στην Ελλάδα προσφέροντας κατάρτιση με την ποιότητα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών!».

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση των Γραφείων Πωλήσεων του κ. Γιώργου Αναστασίου
Επόμενο άρθροΤι πλήρωσαν οι ασφαλιστικές για τον σεισμό στην Ζάκυνθο;