Αιμοδοσία στην NP Ασφαλιστική σε συνεργασία με τον ΣΥΑΕ & το ΝΜΙΤΣ

2209
NP neos poseidon

Η NP Ασφαλιστική στα πλαίσια της συνεργασίας της με τον Σύλλογο Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων (Σ.Υ.Α.Ε.), διοργανώνει για δεύτερη φορά μέσα στο 2019 με τη βοήθεια του τμήματος αιμοδοσίας του νοσοκομείου «ΝΜΙΤΣ», ημέρα αιμοδοσίας στα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας στο Μαρούσι, Λεωφόρος Κηφισίας 81-83, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρες 10:00 – 15:00.

Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η Εταιρεία επισημαίνει:

Μετά την πολύ επιτυχημένη ημέρα αιμοδοσίας που διοργανώθηκε την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019 με τη συμμετοχή άνω των 30 ατόμων στη διαδικασία της αιμοδοσίας, ευελπιστούμε σε ακόμη μεγαλύτερα αποτελέσματα και συμμετοχή.

Όπως γνωρίζετε, η οργάνωση της αιμοδοσίας στην Ελλάδα βασίζεται στο θεσμό της εθελοντικής, μη αμειβόμενης προσφοράς αίματος.

Η ημέρα αιμοδοσίας της NP, απευθύνεται σε οποιονδήποτε θέλει να συμβάλλει ενεργά από το προσωπικό της Εταιρείας και τους συγγενείς του, στους Συνεργάτες μας, ή και σε οποιονδήποτε τρίτο το επιθυμεί, προκειμένου να συμβάλλουμε από μεριάς μας ώστε να σωθεί κάποιος συμπολίτης μας που το έχει ανάγκη

Ας καθιερώσουμε, λοιπόν, τον θεσμό της εθελοντικής αιμοδοσίας της οικογένειας της «NP Ασφαλιστική» συμμετέχοντας όλοι όσοι το επιθυμούμε στην προσεχή αιμοδοσία.

Προηγούμενο άρθρο26 ενέργειες Ε.Κ.Ε το Α’ εξάμηνο 2019 από την Ευρωπαϊκή Πίστη
Επόμενο άρθροΝέα προγράμματα ασφάλισης αγροτικών οχημάτων από την Interamerican