Αιμοδοσία από τη Διεύθυνση Γιώργου Αναστασίου της Εθνικής Ασφαλιστικής

936

Διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας οργάνωσε η Διεύθυνση του κ. Γιώργου Αναστασίου, Συντονιστή Γραφείων Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής, σε συνεργασία με την Affidea και τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος «Στέλλα Μανώλα – Κούρτη».

Αυτή η «διήμερη γιορτή», όπως χαρακτηρίστηκε, πραγματοποιήθηκε από τις 8 το πρωί μέχρι τις 14.30 το μεσημέρι Παρασκευή 7 και Σάββατο 8 Ιουνίου στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Καβάλας  (Λ.Α.Φ.Κ.).

Το κάλεσμα για αυτό το διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς ανταποκρίθηκαν σε αυτό ένας μεγάλος αριθμός φίλων αιμοδοτών της Διεύθυνσης του κ. Αναστασίου.

«Έτσι συμβάλλαμε κι εμείς πιο ουσιαστικά στο δύσκολο έργο των νοσοκομείων για εύρεση αίματος, στη διάρκεια της θερινής περιόδου, οπότε και η ζήτηση αυξάνεται κατακόρυφα. Με τη διοργάνωση αυτή δόθηκε το βροντερό “παρών” από όλους μαζί. Ευχαριστούμε για την τεράστια συμμετοχή, καθώς ανταποκρινόμενοι όλοι στην εθελοντική αιμοδοσία δείξαμε την αλληλεγγύη στον συνάνθρωπό μας», δήλωσε ο κ. Γιώργος Αναστασίου.

Προηγούμενο άρθροΕΕΑ προς ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές: μην ξεχνάτε το συμβόλαιο αστικής ευθύνης
Επόμενο άρθροΑύξηση μεγεθών ανακοίνωσε η Interlife για το 2018