Διαμεσολαβούντες

Έλληνες οι επικεφαλής της Επιτροπής Επικοινωνίας σε Ελλάδα και Ευρώπη

Ελένη Γρυπάρη, Δημοσθένης Συκοβάρης και Κυριάκος Χατζηστεφάνου ανέλαβαν επίλεκτες θέσεις στην Επιτροπή Επικοινωνίας Μελών του MDRT.

Πιο συγκεκριμένα, η κα Ελένη Γρυπάρη, LUTCF, από την Αθήνα, επιλέχθηκε ως  Πρόεδρος Περιφέρειας για το 2013-2014 στην Επιτροπή Επικοινωνίας Μελών του Million Dollar Round Table (MDRT), The Premier Association of Financial Professionals. Σε αυτό της τον ρόλο θα συντονίζει τις δραστηριότητες του MDRT στην  Ευρώπη. Η Ελένη Γρυπάρη είναι 14 χρόνια μέλος του MDRT με επτά διακρίσεις Court of the Table και μια Top of the Table.

Ο Δημοσθένης Συκοβάρης από την Χαλκίδα, επιλέχθηκε ως  Πρόεδρος Ζώνης Δυτικής & Νότιας Ευρώπης MDRT για το 2013-2014. Σε αυτό του το ρόλο θα συντονίζει τις δραστηριότητες του MDRT στη Δυτική και Νότια Ευρώπη. Ο Δημοσθένης Συκοβάρης είναι επτά χρόνια μέλος του MDRT.

Τέλος, ο Κυριάκος Χατζηστεφάνου από την Θεσσαλονίκη επιλέχθηκε από το Million Dollar Round Table (MDRT) ως Πρόεδρος Ελλάδας της Επιτροπής Επικοινωνίας Μελών του Οργανισμού (Membership Communications Committee) για την περίοδο 2013-2014. Σε αυτό του το ρόλο θα συντονίζει τις δραστηριότητες του MDRT στην Ελλάδα.  Ο κ. Χατζηστεφάνου είναι 7 χρόνια μέλος του MDRT.

Η Επιτροπή Επικοινωνίας Μελών του MDRT είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο Επιτροπών που δημιουργήθηκε με σκοπό τη βοήθεια προώθησης του MDRT σε όλο τον κόσμο. Τα μέλη της Επιτροπής μεταδίδουν τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των μελών στις αντίστοιχες περιοχές και χώρες τους. Επίσης, είναι άμεσα υπεύθυνοι για το συντονισμό και την υλοποίηση εγκεκριμένων από το MDRT δραστηριοτήτων, όπως ημερίδες, εργαστήρια και άλλα.

Ο Οργανισμός MillionDollarRoundTable (MDRT), The Premier Association of Financial Professionals, που δημιουργήθηκε το 1927, είναι μια διεθνής, ανεξάρτητη ένωση περισσότερων από 38.000 από τους κορυφαίους επαγγελματίες ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών από 450 Εταιρείες σε 76 κράτη. Τα μέλη του MDRT επιδεικνύουν άριστες επαγγελματικές γνώσεις, εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και τηρούν τον αυστηρό κώδικα δεοντολογίας του Οργανισμού. Η συμμετοχή ως μέλος στο MDRT αναγνωρίζεται διεθνώς ως Πρότυπο Αριστείας στο επάγγελμα του ασφαλιστικού και χρηματοοικονομικού συμβούλου.

 

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας