Έκτακτη Συνέντευξη Τύπου του Συλλόγου Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια

362
Η συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28/07/2016 και ώρα 13:00, στην αίθουσα του ΔΣ στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, Πανεπιστημίου 44, 2ος όροφος.

Το θέμα της, σύμφωνα με την ανακοίνωση, είναι: Οι Απίστευτες διεργασίες εις βάρος των Ασφαλισμένων του ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ και η εκκωφαντική απουσία της Κυβέρνησης

Στη ανακοίνωση του Συλλόγου σημειώνονται τα εξής:

«Το ΔΣ του Συλλόγου Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια, καλεί τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης σε έκτακτη γενική συνέντευξη τύπου, για να απαριθμήσει και να καταγγείλει τις συστηματικές και στρατηγικά μεθοδευμένες προσπάθειες των εκκαθαριστών του Ομίλου Ασπίς εναντίον των συμφερόντων των ασφαλισμένων, οι οποίες έχουν αποκαλυφθεί πλήρως τις τελευταίες ημέρες.
Δυστυχώς επτά χρόνια μετά τις ανακλήσεις των εταιρειών η κατάσταση βρίσκεται σε ένα εντελώς οριακό σημείο και οι ευθύνες πολιτικές και μη είναι βαρύτατες.
Ο Σύλλογός μας προειδοποιεί ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να παίξει με τον μόχθο και τις περιουσίες των ασφαλισμένων προκειμένου να εξυπηρετήσει συμφέροντα προσωπικά και ημετέρων».

Προηγούμενο άρθροΑΤΕ Ασφαλιστική: Πρόγραμμα «Ασφαλής Αγροτική Παραγωγή»
Επόμενο άρθροΗ ΑΧΑ στο πλευρό της επιστήμης για την αύξηση του μέσου όρου ζωής που παρατηρείται παγκοσμίως