Εκπαιδευτικό Συνέδριο του ΠΣΣΑΣ σε συνεργασία με την GAMA Hellas

1070
PSSAS GAMA

“ACT – Move your team to the next level”, θα είναι το θέμα του εκπαιδευτικού συνεδρίου που διοργανώνει ο ΠΣΣΑΣ σε συνεργασία με την GAMA Hellas στις 9 & 10/2/2018, στην αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Στο επίκεντρο του συνεδρίου θα βρεθούν οι νέες τάσεις και προκλήσεις στην ασφαλιστική αγορά.

Βασικοί ομιλητές θα είναι:

  • η κα Bonnie Godsman, Chief Executive Officer, GAMA International
  • ο κ. Joe Jordan, Inspirational speaker and behavioral finance expert, is the author of the award-winning book “Living a Life of Significance” (Acanthus Publishing, 2013)
  • ο κ. Athan Vorilas, CLU, CMFC, CLTC, President / Managing Partner of Lighthouse Financial Network, LLC
  • ο κ. Gary Schwartz, CLU, ChFC, CRPC, Senior Vice President Advisor Growth & Development, North Star Resource Group.

Τη  δεύτερη μέρα του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό εργαστήρι με θέμα “Building a Future Facing Financial Practice”, από τον κ. Gary Schwartz.

«Το συνέδριο υποστηρίζεται από το GAMA Internationals LAMP και πιστεύουμε ότι παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ασφαλιστική αγορά  λόγω των διακεκριμένων ομιλητών και των εξειδικευμένων θεμάτων που θα αναπτυχθούν», επισημαίνουν στο δελτίο τύπου που εξέδωσαν ο ΠΣΣΑΣ και η GAMA Hellas.

Το  συνέδριο είναι το 6ο κατά σειρά το οποίο πραγματοποιείται με βασικούς ομιλητές από την GAMA International και το 4ο από την ίδρυση της GAMA Hellas.

Το συνέδριο πραγματοποιείται με την πολύτιμη στήριξη Ασφαλιστικών Εταιρειών-χορηγών.

Για ενημέρωση του κόστους συμμετοχής αλλά και τη διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του ΠΣΣΑΣ (210 9242707 & 210 9221573, υπεύθυνη: κα Ρούλα Τσεκουρλούκη, γραμματεία του Συνδέσμου) ή να απευθυνθούν στον παρακάτω σύνδεσμο: ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Προηγούμενο άρθροΗ ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική καινοτομεί με νέες, online εφαρμογές
Επόμενο άρθροΗ ΝΝ Hellas αναδείχθηκε ως η «Καλύτερη Ασφαλιστική Εταιρεία Ζωής στην Ελλάδα»