Εκπαίδευση

Εκπαιδευτικό Συνέδριο διοργανώνουν ΕΣΑΠΕ & GAMA Global Hellas

Εκπαιδευτικό Συνέδριο διοργανώνουν ΕΣΑΠΕ & GAMA Global Hellas

Η Ένωση Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ελλάδος (ΕΣΑΠΕ), στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της, και η GAMA Global Hellas, θα πραγματοποιήσουν υβριδικά το 9ο Συνέδριό τους (υπό την αιγίδα της GAMA Global), την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022, live streaming και διαζώσης, με τίτλο “Leadership: The Past, the Present & the Future”.

Οπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, στο επίκεντρο των εργασιών της κορυφαίας αυτής συνάντησης των Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Στελεχών της ασφαλιστικής αγοράς θα είναι, όπως κάθε χρόνο, οι νέες τάσεις και προκλήσεις της ηγεσίας σε μία εποχή μετάβασης και μεταβλητότητας για την ΕλλαδοΚυπριακή αγορά.

Το συνέδριο, φέτος, θα είναι ιδιαίτερα ξεχωριστό, καθώς θα πραγματοποιηθεί – με φυσική παρουσία και διαδικτυακά, (live streaming) για Ελλάδα / Κύπρο / ΗΠΑ αλλά και σε όλα τα παραρτήματα του οργανισμού σε Καναδά, Μπαχάμες, Κίνα, Μεξικό, Φιλιππίνες, Ταϊλάνδη, Βιετνάμ και Χόνγκ Κόνγκ – στο εμβληματικό Αμφιθέατρο του Μουσείου Ακρόπολης. Ο χώρος συνάδει άρτια προς τη θεματολογία του φετινού συνεδρίου: Η ιστορική εξέλιξη της έννοιας της Ηγεσίας και τι μπορούμε να διδαχτούμε μέσα από την ιστορική της αναδρομή.

Βασικός σκοπός του συνεδρίου είναι να αναδείξει αρχές και αξίες που ξεκινούν από την Αρχαία Ελλάδα και ενέπνευσαν τη σύγχρονη διανόηση σε θέματα Ηγεσίας, Εταιρικής Κουλτούρας και καλύτερης κατανόησης του στρατηγικού ρόλου της Διοίκησης των Ανθρωπίνων Πόρων.

Το συνέδριο υποστηρίζεται από το GAMA Global’s LAMP και, όπως κάθε χρόνο, αποτελεί το κορυφαίο γεγονός σε ό,τι αφορά στο management, στην ηγεσία και στην αποτελεσματική διαχείριση και παρακίνηση του ανθρώπινου δυναμικού των δικτύων πωλήσεων.

Πρόκειται για το 9ο κατά σειρά συνέδριο το οποίο πραγματοποιείται από την GAMA Global και το 7ο από την ίδρυση της GAMA Global Hellas, πάντα με την πολύτιμη υποστήριξη Ασφαλιστικών Εταιρειών – Χορηγών & Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους ομιλητές του συνεδρίου, το κόστος συμμετοχής, αλλά και τη διαδικασία εγγραφής, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας