Εκδηλώσεις

Εκδήλωση ΠΑ.ΠΕΙ.: «Ο σύγχρονος ρόλος του Αναλογιστή στην Ασφαλιστική Βιομηχανία»

Στην αίθουσα Συνεδρίων του Πανεπιστημίου Πειραιώς, την Τρίτη 4 Ιουνίου 2024, στις 11.00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην «Αναλογιστική Επιστήμη και Διαχείριση Κινδύνων» του Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης, με τίτλο «Ο σύγχρονος ρόλος του Αναλογιστή στην Ασφαλιστική Βιομηχανία».

Στην αρχή της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν χαιρετισμοί από μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας του Πανεπιστημίου Πειραιώς και στη συνέχεια θα παρατεθούν σύντομες ομιλίες από κορυφαία στελέχη της Ασφαλιστικής Αγοράς καθώς και από στελέχη Αναλογιστικών Τμημάτων Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων.

Κατά την εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί βράβευση με την επίδοση υποτροφιών από την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, στους άριστους αποφοίτους του Α’ κύκλου σπουδών του Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης, στους άριστους αποφοίτους του Π.Μ.Σ. «Αναλογιστική Επιστήμη και Διαχείριση Κινδύνων» καθώς και σε Υποψήφιο Διδάκτορα του Τμήματος που δημοσίευσε μέρος της διατριβής του σε διεθνές περιοδικό υψηλού κύρους στο πεδίο της Αναλογιστικής Επιστήμης.

Θα ακολουθήσει τιμητική βράβευση του Γενικού Γραμματέα Έρευνας και Καινοτομίας του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ομότιμου Καθηγητή Αθανάσιου Κυριαζή, για την προσφορά του στο Π.Μ.Σ., καθώς και στην εν γένει Ερευνητική και Ακαδημαϊκή Κοινότητα.

Μετά το πέρας των εργασιών θα προσφερθεί cocktail στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, ισόγειο Κεντρικού Κτηρίου.

Χορηγοί επικοινωνίας: «Ασφαλιστική Αγορά», «Insurance Daily News».

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας