Εκδηλώσεις

Εκδήλωση ΕΕΑΕ – ΣΠΑΤΕ με θέμα: «Τεχνητή Νοημοσύνη και Ασφαλιστική Βιομηχανία»

Η ΕΕΑΕ και ο ΣΠΑΤΕ διοργανώνουν ομιλία, το Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 και ώρα 13.00, με τίτλο: «Τεχνητή Νοημοσύνη και Ασφαλιστική Βιομηχανία».

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του θεσμού EURASIAN MONEY SHOW, που συνδιοργανώνει το ΕΕΑ, στο Ξενοδοχείο ATHENS MARIOTT στην αίθουσα DELOS, με ομιλητή τον κ. Σπύρο Φουντούκη.

Ο κ. Σπύρος Φουντούκης* είναι κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος στην Πληροφορική, στην επιστημονική περιοχή των Υπολογισμών Υψηλής Απόδοσης, από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο πλαίσιο της ομιλίας του, θα εξετάσει τον τρόπο με τον οποίο η Τεχνητή Νοημοσύνη επηρεάζει τον ασφαλιστικό χώρο αναδεικνύοντας τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που προκύπτουν σε αυτόν τον τομέα, ενώ θα γίνει επίσης αναφορά και στο πώς ο επαγγελματίας του Κλάδου μας μπορεί να βελτιώσει τις υπηρεσίες του και να προσαρμοστεί στις αλλαγές του περιβάλλοντος με την χρήση των ΑΙ εργαλείων.

Με την ευκαιρία της συμμετοχής με φυσική παρουσία, στο περιθώριο της ομιλίας και τις ώρες 14.00 – 15.00, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των Μελών για τη συζήτηση σημαντικών τρεχόντων θεμάτων.

Σύντομο Βιογραφικό Σπ. Φουντούκη*
Ο ομιλητής, κος Σπύρος Φουντούκης είναι κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος στην Πληροφορική, στην επιστημονική περιοχή των Υπολογισμών Υψηλής Απόδοσης, από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έλαβε το εν λόγω Δίπλωμα, αφού προηγουμένως απέκτησε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Πληροφορική και Πτυχίο Μαθηματικών από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Είναι επίσης κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Διοίκησης Επιχειρήσεων για Στελέχη (Executive ΜΒΑ) από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Έχει παρακολουθήσει επιτυχώς Σεμινάρια Εταιρικής Διακυβέρνησης, διαρκείας ενός Ακαδημαϊκού Εξαμήνου, από την Εταιρεία Price Waterhouse Coopers (PwC) και επιπλέον Σεμινάρια Επιχειρήσεων από τον Σύνδεσμο Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος (ΣΕΣΜΑ), διαρκείας ενός Ακαδημαϊκού Έτους, και τα δύο σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Διαθέτει πολλές δημοσιευμένες ερευνητικές εργασίες, και συνδυάζει μακροχρόνια  Ακαδημαϊκή και Επαγγελματική εμπειρία στους τομείς της Πληροφορικής, των Επιχειρήσεων, των εφαρμογών των Μαθηματικών και της Οικονομίας. Αυτή την στιγμή κατέχει θέση Διευθυντού των Τμημάτων Πληροφορικής και Διοίκησης των Επιχειρήσεων στο Κολλέγιο City Unity, ενώ δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο εξωτερικό, στον τομέα της ειδικότητας του Διδακτορικού Διπλώματός του, ο οποίος έχει άμεση σχέση με εφαρμογές στην Τεχνητή Νοημοσύνη.

Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας