Διαμεσολαβούντες

ΕΕΑΕ: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία

Η Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος (ΕΕΑΕ), θέλοντας να συνδράμει τους πληγέντες των φονικών σεισμών σε Τουρκία και Συρία, καλεί όλα τα μέλη της στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Οι φονικοί σεισμοί στη “γειτονιά μας” δημιούργησαν μια ακόμη τεράστια ανθρωπιστική κρίση στην οποία καλούμαστε όλοι να συνδράμουμε με κάθε δυνατό τρόπο, βοηθώντας τους πληγέντες από αυτή.

Σας ενημερώνουμε πως η Ε.Ε.Α.Ε συμμετέχει ενεργά στην εξαιρετική πρωτοβουλία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών με τίτλο “ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ” για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες των φονικών σεισμών σε Τουρκία-Συρία. 

Προτρέπουμε όλα τα Μέλη μας, με όποια δυνατότητα υπάρχει, να προσφέρουν είδη που αναφέρονται στην επισυναπτόμενη επιστολή του Προέδρου του Ε.Ε.Α. 

Το Συμβούλιο της Ένωσής μας αποφάσισε και ενέκρινε την αγορά συγκεκριμένων ειδών και ήδη απέστειλε στο Επιμελητήριο, 60 κουβέρτες και fleece καθώς και 80 σκούφους και γάντια, για να ακολουθήσουν την αποστολή όλων των ειδών που θα συγκεντρωθούν στα γραφεία του Επιμελητηρίου.

Υπενθυμίζουμε ότι η παραλαβή στο ΕΕΑ γίνεται καθημερινά από τις 10:00 έως τις 15:00 μέχρι την 28/2/2023.

Επιστολή Προέδρου του ΕΕΑ

Το Δ.Σ. της Ε.Ε.Α.Ε.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας