ΕΕΑ: Ώρα να δείξουμε όλοι την αλληλεγγύη μας

1125
eea

Η Διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα προσφοράς όχι μόνο προς τα μέλη του αλλά προς όλους τους πολίτες που έχουν τη διάθεση και τη δυνατότητα να  βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν.

Από σήμερα Τετάρτη 25/7 έως και μεθαύριο Παρασκευή μεσημέρι 27/7 και ώρες από 09.00 -17.00, όποιος επιθυμεί μπορεί να πηγαίνει στο ισόγειο του κτηρίου του ΕΕΑ (Πανεπιστημίου 44 και Χ. Τρικούπη, τηλ. επικοινωνίας 210-3380203 και 210-3380206) τρόφιμα, νερά, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης που θα προσφερθούν στους πληγέντες κατοίκους της Αττικής.

Όπως σημειώνει στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το ΕΕΑ, τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα αποσταλούν αμέσως στις πληγείσες περιοχές.

Είναι το πρώτο βήμα δράσης που κάνει το ΕΕΑ και θα ακολουθήσουν και άλλα, σε συνεργασία με τους Δημάρχους των περιοχών και με την Πολιτεία.

Παράλληλα θα υπάρξουν στοχευμένες δράσεις για την στήριξη των επαγγελματιών των περιοχών αυτών, προκειμένου να βοηθήσουμε να λειτουργήσουν ξανά τις επιχειρήσεις και τα μαγαζιά τους.

Ήδη το ΕΕΑ φροντίζει για την άμεση καταγραφή των ζημιών από πραγματογνώμονες, έτσι ώστε να προχωρήσει η διαδικασία των αποζημιώσεων.

Προηγούμενο άρθροΠΣΑΣ: Μήνυμα υποστήριξης στα θύματα των πρόσφατων ακραίων πυρκαγιών
Επόμενο άρθροΣυμφορά & Πένθος πλήττουν για μια ακόμη φορά την ελληνική κοινωνία