Εκπαίδευση

ΕΑΕΕ: Webinar για το Sustainable Underwriting

“Sustainable Underwriting” είναι το θέμα του webinar που θα πραγματοποιήσει η ΕΑΕΕ, την Πέμπτη, 27 Μαΐου 2021 στις 3.30 μ.μ.

Στο πολύ ενδιαφέρον αυτό webinar θα συζητηθεί η έννοια του “impact underwriting”, η σημασία ένταξης αρχών βιωσιμότητας στο underwriting, η ανάγκη και οι τρόποι υιοθέτησης μιας υπεύθυνης στρατηγικής διαχείρισης κινδύνων, καθώς και τι σημαίνει αυτό για την ασφαλιστική επιχείρηση και τον κλάδο γενικότερα.

Στο webinar θα τοποθετηθούν οι κ.κ. Gillian Ratherford-Liske, Head of Reinsurance Sustainability, Swiss Re, και Andreas Voßberg, Senior Underwriter, Central, Easter & Southern Europe, Munich Re.

Το συντονισμό της εκδήλωσης θα κάνει ο κ. Ερρίκος Μοάτσος, Πρόεδρος της Επιτροπής Περιουσίας, Αντασφαλίσεων, Μεταφορών και Σκαφών, η οποία είχε και την πρωτοβουλία.

Προκειμένου να παρακολουθήσει κάποιος το webinar απαιτείται εγγραφή.

Για τον λόγο αυτό η ΕΑΕΕ με εγκύκλιό της παρακαλεί τις εταιρείες μέλη της να της αποστείλουν τα στοιχεία και τις διευθύνσεις e-mail των στελεχών που θα συμμετάσχουν στην παρουσίαση έως την Τρίτη, 25.5.2021 και ώρα 12:00 (υπόψη κας Γ. Κόικα, [email protected]). Η αποστολή των διευθύνσεων e-mail είναι απαραίτητη προκειμένου να σταλεί στους συμμετέχοντες προσωπική πρόσκληση.

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες μπορούν να αποστείλουν τις ερωτήσεις τους προς τους ομιλητές και τον συντονιστή της εκδήλωσης υπόψη κας Εύης Τσιούρη, [email protected] , έως την Παρασκευή, 21 Μαΐου 2021.

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας