Εκπαίδευση

ΕΑΕΕ: Webinar από την Ύδρα για την πανδημία και τον ρόλο της ασφάλισης

Την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 12:00-13:30 η ΕΑΕΕ θα πραγματοποιήσει webinar, με θέμα “Πανδημία έναντι άλλων συστημικών κινδύνων. Ο ρόλος της ασφάλισης”, το οποίο θα μεταδοθεί ζωντανά από την Ύδρα.

Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση της ΕΑΕΕ, η πανδημία COVID-19 ανέτρεψε τον σχεδιασμό σε πολλά πράγματα, μεταξύ άλλων, την ακύρωση της μεγάλης ασφαλιστικής και αντασφαλιστικής διοργάνωσης που πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον Σεπτέμβριο στην Ύδρα.

Μέχρι η πανδημία “να επιτρέψει” και πάλι τη Συνάντηση Ασφαλιστών & Αντασφαλιστών, η ΕΑΕΕ προκειμένου να κρατήσει επαφή με το κοινό της Συνάντησης, διοργανώνει webinar, με θέμα “Πανδημία έναντι άλλων συστημικών κινδύνων. Ο ρόλος της ασφάλισης”. H εκδήλωση θα είναι διαδικτυακή και θα πρoβληθεί ζωντανά από την Ύδρα την Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 12:00-13:30.

Οι ομιλητές του συνεδρίου θα είναι οι κ.κ.

  • Thilo Herrmannsdörfer, Market Head P&C Greece, Cyprus, Malta, Turkey στη Swiss Re,
  • Olav Jones, Deputy Director General, Director Economics & Finance στην Insurance Europe,
  • Andreas Voßberg, Senior Underwriter, Central, Eastern & Southern Europe στη Munich Re.

Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος της ΕΑΕΕ.

Οι διακεκριμένοι ομιλητές θα ανταλλάξουν απόψεις για το τι σημαίνει «συστημικός» κίνδυνος, ποιοι είναι οι συστημικοί κίνδυνοι για την ασφαλιστική αγορά, ποια είναι τα χαρακτηριστικά τους, ποιος ο ρόλος της ασφαλιστικής αγοράς στην κάλυψή τους και πολλά άλλα ενδιαφέροντα ζητήματα.

Το webinar θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά.

Σκοπός της διαδικτυακής αυτής εκδήλωσης, όπως τονίζει σε σχετική εγκύκλιό της η ΕΑΕΕ, δεν είναι φυσικά να υποκαταστήσει τη Συνάντηση Ασφαλιστών & Αντασφαλιστών, αλλά να λειτουργήσει ως γέφυρα για την επόμενη διοργάνωση, η οποία ευελπιστεί να γίνει με φυσική παρουσία.

Σημειώνεται ότι για την παρακολούθηση της εκδήλωσης απαιτείται εγγραφή, η οποία γίνεται εδώ.

Για πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Εύη Τσιούρη, 210 3334 124 και για θέματα σχετικά με τις εγγραφές με την κα Χαρά Ανέστη, 210 3334 117.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας