Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) με ανακοίνωσή της καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν στο 13ο Διεθνές Συνέδριο της Insurance Europe, με θέμα «Protecting Tomorrow», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουνίου 2023, στο Παρίσι. Πρόκειται για την κορυφαία εκδήλωση της ευρωπαϊκής ασφαλιστικής αγοράς που θα συγκεντρώσει σημαντικές προσωπικότητες από τον διεθνή ασφαλιστικό κλάδο.

To πρόγραμμα δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί αλλά έχουν ήδη ανακοινωθεί τα παρακάτω:

 • Συζήτηση με θέμα: Navigating the new era of data access and control
 • Πάνελ με τα εξής θέματα:
  • How to insure a heating planet
  • Tackling more frequent, varied and severe cyber risks
  • How to serve tomorrow’s consumers
  • Why DEI in insurance matters και τέλος
  • Τhe priorities and pitfalls of ESG investment

Μεταξύ των ομιλητών και των συντονιστών του φετινού συνεδρίου θα είναι ο κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Αντιπρόεδρος της Insurance Europe & Πρόεδρος της ΕΑΕΕ, η κα Susan Neely, Πρόεδρος της Global Federation of Insurance Associations (GFIA) και CEO του American Council of Life Insurers (ACLI), η κα Petra Hielkema, Πρόεδρος της EIOPA (European Insurance and Occupational Pensions Authority), ο καθηγητής Karel Van Hulle, KU Leuven, Belgium και Goethe University Frankfurt, Germany, η κα Monique Goyens, Γενική Διευθύντρια του BEUC (του ευρωπαϊκού Οργανισμού Καταναλωτών), κ.ά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή στον συνέδριο, με το κόστος αυτού και με λίστα ξενοδοχείων που προτείνονται από τους διοργανωτές, μπορείτε να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.insuranceeurope.eu/events/2528/13th-international-conference

Υπενθυμίζεται ότι για τις εταιρείες μέλη των Ενώσεων μελών της Insurance Europe το κόστος εγγραφής ανέρχεται στα 400 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).
Το πρόγραμμα του συνεδρίου θα είναι σύντομα διαθέσιμο στη σχετική προαναφερόμενη ιστοσελίδα.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΤο μυστικό των επιτυχημένων πωλήσεων, Matthew Dixon, Brent Adamson
Επόμενο άρθροΙ.Ο.ΑΣ.: Ολοκληρώθηκε η 16η Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας