Εκδηλώσεις

ΕΑΕΕ: Παρουσιάζει το νέο της “πρόσωπο” στις 8 Μαΐου

Τη νέα της εταιρική ταυτότητα και την Ετήσια Έκθεση 2013 θα παρουσιάσει η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, την Πέμπτη 8 Μαΐου, στη 1.00 μ.μ., στο Μέγαρο Σταθάτου (Βασ. Σοφίας & Ηροδότου 1).

Συγκεκριμένα, θα παρουσιαστεί το νέο λογότυπο της ΕΑΕΕ, που θα συνοδεύει πλέον όλο το επικοινωνιακό υλικό της, και για πρώτη φορά θα παρουσιαστεί Ετήσια Έκθεση, στην οποία θα περιλαμβάνονται απολογιστικά στοιχεία για τις δράσεις, τις πρωτοβουλίες και τις ενέργειές της την παρελθούσα χρονιά.

Επίσης, ο Πρόεδρος της ΕΑΕΕ, κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, θα κάνει μια σύντομη επισκόπηση των τελευταίων τάσεων και εξελίξεων στην ασφαλιστική αγορά.

Το πλαίσιο και το σκεπτικό της παραπάνω εκδήλωσης δημιουργεί υψηλές προσδοκίες ότι κάτι αλλάζει ως προς το επίπεδο εξωστρέφειας της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, ύστερα από μια μακρά περίοδο εσωστρέφειας.

Θυμίζουμε ότι, στο παρελθόν, όλοι οι Πρόεδροι των Επιτροπών της ΕΑΕΕ συνέτασσαν εκθέσεις-απολογισμό δραστηριότητας, τις οποίες κοινοποιούσαν όχι μόνον στα μέλη της Ένωσης αλλά και στα ΜΜΕ, προκειμένου να υπάρχει πλήρης, εξειδικευμένη και έγκυρη ενημέρωση για τα πεπραγμένα της εκάστοτε Επιτροπής.

Στην πορεία των ετών αυτή η πρακτική ατόνησε, οπότε σήμερα, με την προαναγγελία της παρουσίασης της Ετήσιας Έκθεσης, θεωρούμε ότι η ΕΑΕΕ “επανέρχεται” σε πορεία εξωστρεφούς δράσης.

Δημήτρης Ρουχωτάς

 

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας