Εταιρείες

ΕΑΕΕ: Νέα καμπάνια ευαισθητοποίησης για την οδήγηση και το αλκοόλ

Στο πλαίσιο των δράσεων για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων και την προστασία της ανθρώπινης ζωής, η ΕΑΕΕ υλοποιεί μια νέα καμπάνια ευαισθητοποίησης προς το ευρύ κοινό με το σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα «Μην οδηγείς, αν έχεις πιει».

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΕΑΕΕ, η δράση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Αστυνομίας και στοχεύει να αναδείξει πως ακόμα και η ελάχιστη κατανάλωση αλκοόλ πριν οδηγήσουμε μπορεί να θολώσει την κρίση μας και να οδηγήσει σε ολέθρια αποτελέσματα τόσο για εμάς, όσο και για τους συνανθρώπους μας.

Η καμπάνια ξεκίνησε στις 29 Ιουνίου και για 2 εβδομάδες θα έχει παρουσία σε στάσεις λεωφορείων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, σε κεντρικά σημεία υψηλής επισκεψιμότητας, προβάλλοντας τα μηνύματα σε εκατοντάδες περαστικούς και χιλιάδες αυτοκίνητα καθημερινά.

Παράλληλα, θα έχει παρουσία στο ψηφιακό περιβάλλον μέσω της αξιοποίησης του ΜΕΤΑ network (Facebook, Instagram) που θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Ιουλίου. Το ψηφιακό σκέλος της καμπάνιας θα επαναληφθεί τον Δεκέμβριο.

Τέλος, θα αναρτηθούν αφίσες σε 17 από τα κυριότερα αστυνομικά τμήματα της Αθήνας.

Η ΕΑΕΕ προτρέπει τα μέλη της να μοιραστούν τα μηνύματα μέσω των καναλιών επικοινωνίας που διαθέτουν, ώστε όλοι μαζί να πολλαπλασιάσουμε το μήνυμα κατά της οδήγησης υπό της επήρεια του αλκοόλ.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας