Εκδηλώσεις

ΕΑΕΕ: Εκδήλωση για την Ασφάλιση Νομικής Προστασίας

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) με πρωτοβουλία της Επιτροπής Νομικής Προστασίας θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με θέμα: «Ασφάλιση Νομικής Προστασίας-Νέες Προκλήσεις, Νέοι Θεσμοί».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 1 Ιουλίου 2014, ώρα 5.00 μ.μ., στο ξενοδοχείο King George (Πλ. Συντάγματος).

Η Νομική Προστασία είναι ένας ασφαλιστικός κλάδος με ιδιαίτερη και ολοένα αυξανόμενη χρησιμότητα για τους πολίτες, καθώς στοχεύει στο να κάνει προσιτή και εύκολη την πρόσβαση στην δικαιοσύνη. Η συγκεκριμένη εκδήλωση στοχεύει στην ανάδειξη των ωφελειών και του περιεχομένου της Ασφάλισης Νομικής Προστασίας.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο κ. Ν. Κανελλόπουλος, Γ.Γ. του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ο κ. Γ. Καραβίας, Πρόεδρος του ΣΕΜΑ, και η κα Ν. Σταυρογιάννη, Πρόεδρος Επιτροπής Νομικής Προστασίας της ΕΑΕΕ. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρόεδρος της ΕΑΕΕ, κ. Α. Σαρρηγεωργίου, ο κ. Ε. Ζερβέας, Συνήγορος του Καταναλωτή, ο Πρόεδρος της Επιτρ. Διεθνών & Δημοσίων Σχέσεων της ΕΑΕΕ, κ. Ν. Μακρόπουλος, και η κα Ε. Γρυπάρη, Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος. Το συντονισμό της εκδήλωσης θα κάνει η κα. Μ. Αντωνάκη, Γενική Διευθύντρια ΕΑΕΕ.

Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιείται με τη στήριξη των εξής ασφαλιστικών εταιρειών – μελών της ΕΑΕΕ: Αγροτική Ασφαλιστική, ARAG S.E., D.A.S Hellas, ERGO, Generali, Ευρωπαϊκή Πίστη, Eurolife ERB Ασφαλιστική, Interasco, Υδρόγειος Ασφαλιστική.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας