Δύο webinars για ατομικές και επιχειρηματικές ασφαλίσεις από την IFAACADEMY

2771

Το IFAACADEMY διοργανώνει δύο webinars, για τα certificate “I.R.M.A.”  και”B.R.M.A.”.

Στο 1ο webinar, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26/02 στις 14:30, θα γίνει παρουσίαση του CERTIFICATE “I.R.M.A.” – “Individual Risk Management Architect”, το οποίο απευθύνεται σε όσους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές θέλουν ξεχωρίσουν στη διαχείριση κινδύνων και την ανάλυση αναγκών φυσικών προσώπων.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε το IFAACADEMY στο webinar επιπλέον θα παρουσιαστούν: «Καινοτόμοι τόποι εξεύρεσης πελατών που λύνουν την πρόκληση εξεύρεσης πελατών μια για πάντα, ένας εκπληκτικός αλγόριθμος και ένα εντυπωσιακό σύστημα υπολογισμού των παροχών κοινωνικής ασφάλισης με τις νέες αλλαγές, σύγχρονες Τεχνικές κλεισίματος και διαχείριση αντιρρήσεων, αξιοποίηση του Internet και του personal branding strategy, και πολλά άλλα που θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπετε την καριέρα σας».

Το 2ο webinar θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 04/03 στις 14:30 και αφορά το CERTIFICATE “B.R.M.A.” – “Business Risk Management Architect”, για όσους θέλουν να διεισδύσουν στην αναξιοποίητη αγορά των επιχειρηματικών ασφαλίσεων.

Σύμφωνα με το ίδιο δελτίο τύπου, «κανένας επιχειρηματίας δεν μπορεί να αντισταθεί σε αυτή την προσέγγιση καθώς αυξάνει την αξία της επιχείρησης του! Θα παρουσιαστούν καινοτόμες αποτελεσματικές στρατηγικές και μέθοδοι διείσδυσης στην αγορά των μικρομεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων, αξιοποίηση του Internet Marketing για μαζική προσέγγιση επιχειρήσεων και branding της δικής σας επιχείρησης διαμεσολάβησης, ανάλυση ειδικών projects επιχειρηματκών ασφαλίσεων ζωής, καιπολλά άλλα που θα σας ανοίξουν την πόρτα σε μια αγορά με τεράστιες προοπτικές για θεαματική αύξηση παραγωγής».

Είσοδος στο webinar είναι ελεύθερη.

Προηγούμενο άρθροΜεγάλη συμμετοχή στα εκπαιδευτικά προγράμματα της Eurolife ERB
Επόμενο άρθροΌμιλος AXA: Συνολικά έσοδα €103,5 δις για το 2019