Δύο μέλη του MDRT συμμετέχουν στις επιμελητηριακές εκλογές στον Πειραιά

2018
Toyrnatzis Nikolaoy

Δύο μέλη του MDRT, οι κ.κ. Μαρία Νικολάου και Λουκάς Τουρνατζής, είναι υποψήφιοι στις επιμελητηριακές εκλογές στον Πειραιά, στις 10-11 Δεκεμβρίου, με τον Συνδυασμό «Επαγγελματική Συνεργασία» του, επίσης, ασφαλιστή κ. Κώστα Μαρκουλιδάκη.

Ο Λουκάς Τουρνατζής και η Μαρία Νικολάου πιστεύουν ότι «η αναβάθμιση του επαγγέλματος του ασφαλιστικού συμβούλου πρέπει να είναι στόχος του κάθε συναδέλφου. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να φτάσουμε το επάγγελμά μας τόσο ψηλά, όσο είναι στο εξωτερικό».

Συμμετέχουν στα κοινά αρκετά χρόνια, σε συλλόγους και ενώσεις που έχουν τον ίδιο σκοπό. Τη διάδοση των γνώσεων, συνεχή αυτοβελτίωση και ανταλαγή ιδεών μεταξύ των επαγγαλματιών της διαμεσολάβησης.

Στις εκλογές του επαγγελματικού επιμελητηρίου Πειραιά, είναι στον συνδυασμό Επαγγελματική Συνεργασία με επικεφαλής τον συνάδελφο τους Κώστα Μαρκουλιδάκη.

 

Η Μαρία Νικολάου ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος στην Interamerican το 1989.

Έχει πιστοποίηση από το Πανεπιστήμιο Πειραιά στον «Χρηματοοικονομικό Σχεδιασμό» και στη «Συμπεριφορική Χρηματοοικονομική». Είναι πιστοποιημένη Financial Planner, κατέχει τον τίτλο Fellow στο Life Underwriters Training Council από το 1997 και είναι  ισόβιο μέλος του Μ.D.R.T.

Συμμετέχει κάθε χρόνο σε διεθνή συνέδρια.

Είναι Γενικός Γραμματέας του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΑΣ).

Έχει International Quality Award της LIMRA και η βράβευσή σταθμός ήταν το βραβείο που φέρει το όνομα ενός ανθρώπου που άνοιξε νέους δρόμους στην ιδιωτική ασφάλιση στην Ελλάδα του «Αλέξανδρου Ταμπουρά».

Συνεχίζει την πορεία της με πάθος και αγάπη στο επάγγελμά της, χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης και ζωής. Ασκεί το επάγγελμα σύμφωνα με τον κώδικα δεοντολογίας υπηρετώντας τη δια βίου μάθηση.

Ο Λουκάς Τουρνατζής σπούδασε Ναυπηγός, έχει μεταπτυχιακό Master “Insurance and Finance” από το Middlesex University London, πτυχίο “Life Underwriter Training Council Fellow” από το American College και πρόσφατα mini MBA από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Επίσης είναι ισόβιο μέλος της LIMRA International, έχει πιστοποίηση Financial Planning, είναι μέλος MDRT 7 χρόνια, 4 χρόνια μέλος της επιτροπής επικοινωνίας MDRT Ελλάδος, Ιδρυτικό μέλος και αντιπρόεδρος της ένωσης Ελλήνων Financial Planners και είναι μέλος ΔΣ του επαγγελματικού επιμελητηρίου Πειραιά.

Συμμετέχει κάθε χρόνο σε διεθνή συνέδρια στην Ευρώπη και την Αμερική.

Ως εθελοντής έχει βοηθήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, στους παραολυμπιακούς αγώνες, σε κοινωφελή ιδρύματα και επίσης ως εισηγητής σεμιναρίων σε συναδέλφους σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας.

Εργάζεται ως ασφαλιστικός σύμβουλος πάνω από 20 χρόνια.

Είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά.

 

 

Προηγούμενο άρθροΗ Groupama Ασφαλιστική δίνει καινοτόμες λύσεις στις Πιστοποιήσεις των συνεργατών της
Επόμενο άρθρο«Έξυπνα γυαλιά» από την Generali & την Ellcie Healthy