Εταιρείες

Δύναμις Ασφαλιστική: Εκδρομή επιβράβευσης συνεργατών στη λίμνη Πλαστήρα

Εκδρομή επιβράβευσης των συνεργατών της, στη λίμνη Πλαστήρα, διοργάνωσε η Δύναμις Ασφαλιστική, ως ένα ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης των προσπαθειών τους.

Τα 74 άτομα που συνολικά φιλοξένησε η Δύναμις, με διαμονή σε πολυτελές ξενοδοχείο, απόλαυσαν υπηρεσίες spa, ήρθαν σε επαφή με τη φύση και βίωσαν τη γαλήνη του τόπου ο οποίος βρίσκεται στο Ν. Καρδίτσας.

Οι συνεργάτες, οι κοντινοί τους άνθρωποι, καθώς και στελέχη της εταιρείας περιηγήθηκαν στις μοναδικές ομορφιές της περιοχής, ενώ είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους στη σκοποβολή, στο ποδήλατο θαλάσσης και σε άλλες αθλητικές δραστηριότητες στη λίμνη, συσφίγγοντας περαιτέρω τις σχέσεις τους.

Στην εκδρομή συμμετείχαν τόσο ο Διευθύνων σύμβουλος της Δύναμις, κ. Ιωάννης Τζανάκος, όσο και ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Κίμων Ρεϊνίερ Ευσταθόπουλος, ο οποίος και χαιρέτισε την ξεχωριστή αυτή συνάντηση συνεργατών, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο ρόλος των συνεργατών στη διαρκώς ανοδική πορεία της Δύναμις είναι καθοριστικός, ενώ τους κάλεσε να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους.

όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η Δύναμις, η τριήμερη εκδρομή ήταν ένα ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης των προσπάθειών των συνεργατών και ανάδειξης της εξαιρετικής συνεργασίας που διατηρεί η εταιρεία με το δυναμικό του δικτύου της. Η εκδρομή άφησε όμορφες αναμνήσεις και αποτέλεσε παρακαταθήκη για καλύτερη συνέχεια, νέες διακρίσεις, νέα ταξίδια και ακόμη πιο ισχυρούς δεσμούς του δικτύου με την εταιρεία.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας