Δωρεάν πρόσκληση για παιδική θεατρική παράσταση από τον ΣΥΑΕ

495

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Εταιρειών, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθησίας την οποία επιδεικνύει και αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία, προσκαλεί τα «λιλιπούτια» μέλη των μελών του (φυσικά, με την συνοδεία τους) την Κυριακή 22/03/2015  και ώρα 11.00 π.μ. στο ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ (Λεωφ. Συγγρού 143, Αθήνα) να παρακολουθήσουν την παιδική θεατρική  παράσταση  «ΑΚΡΟΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ»

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΑΕ, «λόγω της ιδιαίτερα δύσκολης περιόδου την οποία όλοι βιώνουμε καθημερινά και λαμβάνοντας υπόψη ότι το κόστος ανά οικογένεια θα ήταν ιδιαίτερα υψηλό  και επειδή επιθυμούμε να μην αποκλειστεί κανένας συνάδελφος από αυτή την μαγευτική εμπειρία με τα παιδιά του, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να παρέχει την θεατρική παράσταση ΔΩΡΕΑΝ. Αρωγός σε αυτή την απόφαση, στάθηκε η ασφαλιστική εταιρεία «ασφάλειαι Μινέττα» που ανταποκρίθηκε στο αίτημα που της απευθύναμε και επιχορηγεί το ήμισυ του κόστους της παράστασης.

Επειδή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας παρακαλούμε τους συναδέλφους όπως δηλώσουν συμμετοχή και αριθμό ατόμων έως την Πέμπτη 19 / 3 / 2015 στο email[email protected] ή στο φαξ 210 3647284».

Περισσότερα για την παράσταση εδώ.

Προηγούμενο άρθροΗ Eurolife ERB αρωγός του παιδικού διαγωνισμού αφίσας του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης
Επόμενο άρθροΝέα στελέχη στην Generali Hellas