Δίπλα στους πυρόπληκτους το ΕΕΑ

1080
neos boutzas fotia

Η διοίκηση του ΕΕΑ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για τις τραγικές συνέπειες των φονικών πυρκαγιών και δηλώνει έτοιμη να συμβάλει με όποιον τρόπο μπορεί στην ανακούφιση των πληγέντων από τις πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική, στις 23 Ιουλίου.

«Μπροστά σε αυτή την εθνική τραγωδία είναι χρέος όλων μας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να δείξουν έμπρακτα την ανθρώπινη αλληλεγγύη», επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται επίσης ότι κλιμάκιο του ΕΕΑ με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου θα επισκεφθεί τις πληγείσες περιοχές, προκειμένου να σταθεί δίπλα στους επαγγελματίες που είδαν τις περιουσίες τους να μετατρέπονται σε στάχτη, ενώ μετά από πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου και σε συνεργασία με τους Δημάρχους, επισπεύδεται η καταγραφή των ζημιών από πραγματογνώμονες προκειμένου να προχωρήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα η αποζημίωση των δικαιούχων.

Για την καταστροφή που έπληξε την Αττική, ο κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου δηλώνει:

«Σήμερα θρηνεί όλη η Ελλάδα. Η σκέψη όλων μας είναι στους ανθρώπους που χάθηκαν τόσο άδικα μέσα στις φλόγες και θέλω να στείλω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους συγγενείς τους, καθώς και τις ευχές μου για ταχεία ανάρρωση σε όσους βρίσκονται στα νοσοκομεία. Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει όλοι μας να στηρίξουμε τους πληγέντες και να δείξουμε την αλληλεγγύη μας. Εμείς στο ΕΕΑ θα προχωρήσουμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να βοηθήσουμε τους συναδέλφους μας επαγγελματίες, μικρομεσαίους, ανθρώπους που είδαν τους κόπους τους να χάνονται στις φλόγες, να σταθούν ξανά στα πόδια τους, όπως και να προσφέρουμε ότι είναι εφικτό για την ανακούφιση όσων έχουν ανάγκη. Ήδη επικοινώνησα με Δημάρχους των πληγέντων περιοχών προκειμένου πραγματογνώμονες να προχωρήσουν άμεσα στην καταγραφή των ζημιών σε καταστήματα και επιχειρήσεις που επλήγησαν, ώστε να μην καθυστερήσει ούτε λεπτό η διαδικασία στήριξης των συναδέλφων σε θέματα αποζημιώσεων».  

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση Εθνικής Ασφαλιστικής για τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές
Επόμενο άρθροΚαταστροφικές πυρκαγιές: Ενεργοποίηση της ΕΑΕΕ για άμεση βοήθεια και αποζημίωση των πληγέντων