Διεθνή

Δήλωση της Insurance Europe για την Ουκρανία

Με ανακοίνωσή της στις 7 Μαρτίου, η Insurance Europe καταδικάζει την εισβολή και τις στρατιωτικές ενέργειες της ρωσικής κυβέρνησης στην Ουκρανία. Ειδικότερα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Εκφράζουμε την πλήρη συμπαράστασή μας στον ουκρανικό λαό που επιδεικνύει απίστευτη δύναμη και γενναιότητα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Προτεραιότητα για τις ασφαλιστικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ουκρανία είναι να λάβουν μέτρα για να εξασφαλίσουν την ασφάλεια των εργαζομένων τους.

Εκπρόσωποι του ασφαλιστικού κλάδου της Ουκρανίας επικοινώνησαν με την Insurance Europe, για να αναφέρουν τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να υποστηρίξουμε τις προσπάθειές τους, τους οποίους και έχουμε κοινοποιήσει στην ευρύτερη ευρωπαϊκή βιομηχανία μέσω των μελών μας, των εθνικών ασφαλιστικών ενώσεων. Μπορείτε να βρείτε την απάντησή μας στις ασφαλιστικές ενώσεις της Ουκρανίας εδώ.

Πολλές από τις ενώσεις μέλη της Insurance Europe και τις ασφαλιστικές εταιρείες που μετέχουν σε αυτές αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες αλληλεγγύης για να στηρίξουν τον ουκρανικό λαό και τους πρόσφυγες. Η Insurance Europe υποστηρίζει αυτές τις προσπάθειες, συντονίζοντας την ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ των μελών μας.

Επιπλέον, το συμβούλιό μας ψήφισε τη διαγραφή της Πανρωσικής Ασφαλιστικής Ομοσπονδίας από μέλος της Insurance Europe.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας