Διάκριση για την Εθνική Ασφαλιστική στα Sales Excellence Awards 2018

2044
ethniki silver award

Η Εθνική Ασφαλιστική βραβεύτηκε με βραβείο Silver στα Sales Excellence Awards, που διοργανώθηκαν για έκτη χρονιά από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδας (ΙΠΕ) και την Boussias Communications, θεσμό που αναδεικνύει και βραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων.

Στην τελετή απονομής των Sales Excellence Awards 2018, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Μαρτίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η Εθνική Ασφαλιστική βραβεύτηκε με Silver Award στην κατηγορία «Προωθητική Ενέργεια σε Τελικό Σημείο Πώλησης», για την πρωτοποριακή προωθητική ενέργεια «Ελάτε να μιλήσουμε για την ασφάλισή σας».

Κεντρική ιδέα της ενέργειας «Ελάτε να μιλήσουμε για την ασφάλισή σας» είναι η δημιουργία νέων «σημείων επαφής» με το κοινό, σε μέρη εύκολα προσβάσιμα, όπου Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι θα βρίσκονται στη διάθεση του κοινού για να καλύψουν κάθε απορία και ανάγκη του σε θέματα ασφάλισης. Συνεργάτες της Εθνικής Ασφαλιστικής, με κατάλληλη εμπειρία και κατάρτιση, θα είναι εκεί να συζητήσουν, να ενημερώσουν, να συμβουλεύσουν τους ενδιαφερόμενους και να κάνουν τον θεσμό της ασφάλισης πιο προσιτό από ποτέ.

Για την υλοποίηση της ιδέας των «σημείων επαφής» επιλέχθηκαν μεγάλα εμπορικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Εκεί στήθηκαν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι – stages της Εθνικής Ασφαλιστικής, όπου οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη νέα γενιά προγραμμάτων Full και τη φιλοσοφία τους (Full Health & Full Auto), καθώς και να συμπληρώσουν φόρμα συμμετοχής με τα στοιχεία τους για να συμμετάσχουν σε κληρώσεις διαγωνισμών που χαρίζουν σημαντικά δώρα.

Η μεγάλη και θετική ανταπόκριση, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ήταν αποτέλεσμα της καλής συνεργασίας και ομαδικής δουλειάς από τα στελέχη του Marketing και των Πωλήσεων. Το βραβείο παρέλαβαν ο κ. Γιάννης Σηφάκης, Διευθυντής Bancassurance, Marketing, Διαφήμισης & Λοιπών Συνεργασιών, η κα Ντέμη Διαμαντοπούλου, Υποδιευθύντρια Πωλήσεων Agency, και η κα Λουίζα Τσιροπούλου, Marketing Manager.

Όπως αναφέρει η Εταιρεία σε σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε, η εντυπωσιακή προσέλευση και συμμετοχή του κοινού στην ενέργεια «Ελάτε να μιλήσουμε για την ασφάλισή σας» δίνει ώθηση για την παράταση της παρουσίας των stages της Εθνικής Ασφαλιστικής αλλά και για το σχεδιασμό νέων «σημείων επαφής». Σήμερα stages της Εθνικής Ασφαλιστικής υπάρχουν στο Golden Hall, στο The Mall Athens και στο Mediterranean Cosmos και περιμένουν το κοινό με δώρα, προτάσεις και πάνω από όλα χαμόγελα!

Προηγούμενο άρθροAwards Show της Mega Brokers στην Αθήνα
Επόμενο άρθροΕπιστολή Μοιράνθη στην «Ασφαλιστική Αγορά»