Εταιρείες

Διάκριση για τη ΦΙΛΗΣGlass® στα Mobile Excellence Awards 2020

Η ΦΙΛΗΣGlass® κατέκτησε το Βραβείο BRONZE στα Mobile Excellence Awards 2020 για την καινοτόμο mobile εφαρμογή που απευθύνεται στο Δίκτυο πελατών και συνεργατών της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα.

Η Εκδήλωση απονομής βραβείων των Νικητών για τα Mobile Excellence Awards 2020, τα επιχειρηματικά βραβεία που διοργανώνει για έκτη χρονιά η Boussias Communications, πραγματοποιήθηκε στο House 124, Την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020, με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για αποτροπή εξάπλωσης του COVID-19.

Κορυφαία στελέχη της αγοράς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, Mobile – Marketing experts και θεσμικοί, ανέδειξαν online τα πιο καινοτόμα mobile apps και projects της χρονιάς.

Η εταιρεία ΦΙΛΗΣGlass® ανέθεσε τον σχεδιασμό και υλοποίηση στην εταιρεία πληροφορικής SYNECTICS ενός έργου, για τη δημιουργία μιας καινοτόμου mobile εφαρμογής που απευθύνεται στο Δίκτυο πελατών και συνεργατών της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα. Η συγκεκριμένη εφαρμογή κατέκτησε το Βραβείο BRONZE στην κατηγορία Mobile Process Automation and In-Field Services, για την υλοποίηση Online SFA για φορητές συσκευές με την χρήση των πιο πρόσφατων τεχνολογιών του Internet και των Mobile εφαρμογών.

Η διάκριση που έλαβε η εφαρμογή Online SFA  στον διαγωνισμό αποτελεί αναγνώριση των καινοτόμων και μοναδικών χαρακτηριστικών της, που αναβαθμίζουν και επαναπροσδιορίζουν την εμπειρία των πελάτων και την αναδιοργάνωση των επιχειρηματικών διαδικασιών. Η εφαρμογή παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση στη διαχείριση ασφαλιστικών υποθέσεων, αυτοματοποίηση, απλούστευση και επιτάχυνση διαδικασιών, ανεμπόδιστη πλοήγηση και πολλαπλές επιλογές που συμπεριλαμβάνουν ιστορικό συναλλαγών, ανάλυση και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση.

Τα Mobile Excellence Awards αποτελούν τα επιχειρηματικά βραβεία που έχουν στόχο να αναδείξουν όλη την καινοτομία και τις βέλτιστες πρακτικές για την συνολική αγορά και οικοσύστημα του mobile business.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας