Διαμεσολαβούντες

Διαδικτυακά η 11η Γενική Συνέλευση των Financial Planners

H HFPA (Hellenic Financial Planners Association) πραγματοποίησε την 11η Γενική Συνέλευσή της την Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020.

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης, ήταν η πρώτη διαδικτυακή συνεύρεση των μελών της Ένωσης, που παρακολούθησαν με επιτυχία τις εργασίες της ετήσιας Γ.Σ. Όπως σχολιάζει το ΔΣ της  HFPA, στο δελτίο τύπου που εξέδωσε, «ομολογουμένως ήταν μια καινούργια εμπειρία, παρά το γεγονός ότι όλοι πλέον έχουμε ήδη υιοθετήσει και έναν άλλο τρόπο εργασίας και εκπαίδευσης».

Ο Πρόεδρος της HFPA, κ. Κώστας Τριανταφύλλου, κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, αναφέρθηκε μέσα από την έκθεση πεπραγμένων, σε όλους του τομείς δραστηριότητας της Ένωσης σε επίπεδο ημερίδων, εκπαιδευτικής συνέργειας με το Ε.Ι.Α.Σ., συνεργασίας με το περιοδικό «Ασφαλιστική Αγορά», αναβάθμισης της ιστοσελίδας της HFPA κ.λπ.

Το 2020 είναι μια χρονιά ορόσημο για την HFPA, αφού συμπληρώνονται 10 χρόνια από την ίδρυσή της, γεγονός που οφείλει στο κοινό όραμα των ιδρυτικών της μελών και την αγάπη τους για το επάγγελμα του  financial planner και την εξέλιξή του στη χώρα μας.

«Οι συνθήκες μας στέρησαν τη χαρά να γιορτάσουμε δια ζώσης μαζί με τα μέλη και τους φίλους μας, αυτά τα 10 χρόνια δουλειάς και ανάπτυξης με στόχο την εδραίωση του financial planner ως σύμβουλο του Έλληνα καταναλωτή που καλύπτει ουσιαστικά και μέσω εγκεκριμένης μεθοδολογίας και μελέτης λογισμικού τις χρηματοοικονομικές του ανάγκες», σχολιάσει το ΔΣ στο ίδιο δελτίο τύπου.

Να σημειωθεί ότι μέλη της Ένωσης Financial Planners Ελλάδος (Hellenic Financial Planners Association – HFPA) μπορούν να γίνουν όσοι επαγγελματίες ανήκουν στον ασφαλιστικό, επενδυτικό ή και τραπεζικό χώρο και ενδιαφέρονται για την επαγγελματική τους ανέλιξη. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το www.hfpa.gr.
Στοιχεία επικοινωνίας:  [email protected]

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας