Διαδικτυακά έκοψε την πίτα της η Δ/νση Δημήτρη Αναστασίου της Εθνικής Ασφαλιστικής

1201

100 συνεργάτες της Κορυφαίας Διεύθυνσης Δημήτρη Αναστασίου έκοψαν διαδικτυακά την πρωτοχρονιάτικη πίτα, μοιράστηκαν νέα σχέδια και προοπτικές με τη Διοίκηση της Εταιρείας, δίνοντας παράλληλα και το στίγμα για τη νέα εποχή και την ιστορία που συνεχίζει να δημιουργεί στο εταιρικό δίκτυο της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Με την πανελλήνια ιδιαιτερότητα της Διεύθυνσης, καθώς περιλαμβάνει 11 Νομούς σε όλη την Ελλάδα, από Σέρρες έως Χανιά και από Καστοριά μέχρι Λαύριο, οι managers, ασφαλιστές, γραμματείς της Διεύθυνσης, καθώς και μέλη της Διοίκησης της Εθνικής Ασφαλιστικής βρέθηκαν  στις οθόνες τους και συμμετείχαν στην διαδραστική εμπειρία κοπής πίτας. Το φλουρί έπεσε στην ομάδα της κας Φωτεινής Μουλαΐδου στο Λαύριο και  συγκεκριμένα στην κα Ελένη Γκίκα.  Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν στόχοι, προσδιορίστηκαν προοπτικές και με τη συμβολή του Διευθυντή Αναλήψεων Ζωής και Υγείας, κ. Δημήτρη Παπαχρήστου, εξειδικεύτηκαν σε δύο προϊόντα του κλάδου Ζωής.

«Η επιτυχία του εγχειρήματος και η υψηλότατη συμμετοχή δείχνει την ενότητα, τη σύμπνοια και αποτελεί εχέγγυο για την επόμενη σημαντική διαφορετικού περιεχομένου εκδήλωση της Διεύθυνσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 25 Φεβρουαρίου και θα αποτελέσει με τα όσα περιλαμβάνει και τις βραβεύσεις κορυφαίων συνεργατών, σταθμό στην ιστορία της Διεύθυνσης», σχολιάζει ο επικεφαλής της Δ/νσης, κ. Δημήτρης Αναστασίου, ο οποίος μίλησε για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Διεύθυνσης που σταδιακά συντελείται «και με βάση την τεράστια αποδοχή από όλους τους συνεργάτες, η επιτυχία θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη».

Στο πλαίσιο αυτό και ο κ. Κατσαϊδώνης εξήρε την εξέλιξη της Διεύθυνσης και τόνισε ότι έχει τη βεβαιότητα πως η απόφασή του για συμπόρευση θα δικαιωθεί, δίνοντας βήμα σε περαιτέρω εξελίξεις, νέα εργαλεία δουλειάς που θα υποστηρίξουν με επιτυχία την ανάπτυξη όλων. 

Ταυτόχρονα, οι συμμετέχοντες στην τηλεδιάσκεψη υποδέχθηκαν τον υψηλό στόχο που τους ετέθη από τον κ. Μ. Τάτση στην παραγωγή του 2021, άκουσαν τα σχέδια της Εθνικής από τον Διευθυντή Υποστήριξης Δικτύου Πωλήσεων, κ. Σ. Σοφόπουλο, και τον Διευθυντή Marketing & Εταιρικής Επικοινωνίας, κ. Ι. Σηφάκη. Κλήθηκαν να συμβάλουν, ενώ δέχθηκαν σειρά συγχαρητηρίων, φιλοφρονήσεων και αναγνωρίσεων για τις επιδόσεις και την διακριτή θέση της Διεύθυνσης και από τις κυρίες Χαριτίνη Βρεττού (Υποδιεύθυνση Εξυπηρέτησης Δικτύου Πωλήσεων) και Δήμητρα Διαμαντοπούλου (Υποδιεύθυνση Πωλήσεων Agency), τον κ. Λάζαρο Γιουρτσίδη (Προϊστάμενο Υποδιεύθυνσης Πωλήσεων Agency Β.Ελλάδος), τον κ. Νικόλαο Νικολετόπουλο (Αναπλ. Προϊστάμενο Τομέα Πωλήσεων Agency), την κα Τάνια Βαχαρακίδου (Προϊσταμένη Υποκ. Θεσσαλονίκης), την κα Μαρία Γαλλή (Προϊσταμένη Υποκ. Λάρισας) και τον κ. Γιάννη Κωνσταντινίδη (Προϊστάμενο Υποκ. Κοζάνης).

Στο περίγραμμα των πολλαπλών θετικών σχολίων, των «μπράβο» στους συνεργάτες, και των επισημάνσεων για την Κορυφαία Διεύθυνση, αποδόθηκαν τα εύσημα για τις παραγωγικές επιδόσεις του 2020, οι οποίες ανήλθαν στο 1.000.000 νέα παραγωγή ατομικών Ζωής και 250.000 ευρώ στις Γενικές Ασφαλίσεις.

Ανταλλάχθηκαν διαβεβαιώσεις για ακόμη μεγαλύτερες κατακτήσεις, ετέθησαν υψηλότεροι στόχοι, εστιάστηκε η επιδίωξη της Εθνικής και ο ρόλος που θα έχει η Διεύθυνση και τεκμηριώθηκε η δυναμική της, η οποία έχει, λόγω της ευρύτητας των περιοχών που αναπτύσσεται, πανελλήνιο υπόβαθρο.

Κλείνοντας την τηλεδιάσκεψη, οι Συντονιστές της Διεύθυνσης ευχήθηκαν το 2021 να είναι έτος με υγεία, δημιουργία και παραγωγικότητα. Τέλος, ο κ. Αναστασίου δήλωσε έτοιμος να κάνει τη διαφορά, καθώς έχει ετοιμάσει με τους Συντονιστές της Διεύθυνσης την εισαγωγή νέων τεχνικών, εργαλείων και παροχών, που θα βοηθήσουν τους  ανθρώπους της να γίνουν πιο αποδοτικοί. Τα νέα εργαλεία θα προσφέρουν στους συνεργάτες άμεση και σε βάθος ενημέρωση για την εργασία τους και ταυτόχρονα θα στηρίξουν το νέο έργο των Συντονιστών. Απαραίτητο στοιχείο, καθοριστικό της επιτυχίας, σύμφωνα με τον κ. Αναστασίου, είναι «η συνεχής εξέλιξη στην Διεύθυνση που προϋπάρχει, συντηρείται, και ενισχύεται από το τρίπτυχο: γνώση, πάθος, δεξιότητες». Η συνέχεια στις 25/2/2021…

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΗ ΠΟΑΔ εμπιστεύτηκε στην ARAG τη Νομική της Προστασία
Επόμενο άρθροΕΙΑΣ: Φροντιστήριο για τις εξετάσεις πιστοποίησης για προϊόντα Unit Linked