Εταιρείες

D.A.S. Hellas: Νέα γραφεία στη Θεσσαλονίκη

Στην ανάπτυξη της D.A.S. Hellas στη Βόρειο Ελλάδα και στον καθοριστικό ρόλο που θα διαδραματίσει για τα επόμενα βήματα το υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης,  αναφέρθηκε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας, κα Νάντια Σταυρογιάννη,  εγκαινιάζοντας χθες, 18 Ιουνίου 2014, τα νέα γραφεία που βρίσκονται στην οδό Βασ. Όλγας & Σκιάθου 2.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε προς τους παρευρισκόμενους συνεργάτες και στελέχη,  η κυρία Σταυρογιάννη τόνισε ότι η D.A.S. Hellas είναι ένα σημαντικό παγκόσμιο κεφάλαιο στη Νομική Προστασία και αυτό σημαίνει συνέπεια, εγκυρότητα, και  σεβασμό προς τους ασφαλισμένους. Γι’ αυτό  και πρόσθεσε: «Εμείς ως D.A.S. Hellas είμαστε συνεπείς σε αυτό που κάνουμε και σε όσα προσφέρουμε στην ελληνική ασφαλιστική αγορά και τους πολίτες. Μέσα από ένα εύρος αξιόπιστων ασφαλιστικών καλύψεων και ποιοτικών υπηρεσιών βρισκόμαστε πλάι σε επιχειρηματίες, οικογένειες, κάθε πολίτη που μας εμπιστεύεται».

Επίσης, η κυρία Σταυρογιάννη  τόνισε πώς τα νέα γραφεία σηματοδοτούν τις προοπτικές της εταιρείας και δείχνουν το ενδιαφέρον για την περαιτέρω ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή και κάλεσε συνεργάτες και στελέχη να ανταποκριθούν στις σύγχρονες αυξημένες ανάγκες της κοινωνίας που καθιστούν την νομική προστασία ένα απαραίτητο ασφαλιστικό συμβόλαιο.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας