Διαμεσολαβούντες

DAÈS: Νέα εταιρεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Ανακοινώθηκε η ίδρυση μιας νέας εταιρείας ασφαλιστικής διαμεσολάβησης με την επωνυμία «DAES – LONDON MARKET INSURANCE BROKERS Μεσίτες Ασφαλίσεων ΙΚΕ» και το διακριτικό τίτλο “DAÈS”, με έδρα την οδό Βησσαρίωνος 3-5, στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, βασικός μέτοχος και ένας από τους διαχειριστές της DAÈS είναι ο κ. Σταύρος Καχριμάνης, «ο οποίος συνεργάζεται από το 1976 με κορυφαίους Brokers & Underwriters της Αγοράς του Λονδίνου και έχει να επιδείξει σημαντικότατη εμπειρία στη διαχείριση εξειδικευμένων ασφαλιστικών κινδύνων». Επικεφαλής της νέας εταιρείας και διαχειριστής είναι η κα Κατερίνα Καχρημάνη (Director) και υπεύθυνος ανάπτυξης εργασιών o κ. Aριστοτέλης Μακρής (Sales & Marketing Manager).

Η εταιρεία, όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου, «περιλαμβάνει στο δυναμικό της έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη (Αccount Executives) καθώς και ειδικούς συμβούλους. Με εμπειρία και τεχνογνωσία 40 και πλέον χρόνων στον ασφαλιστικό χώρο, η εταιρεία δίνει λύσεις και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά, ακόμα και τις πιο πολύπλοκες ασφαλιστικές ανάγκες, φέρνοντας στην Ελλάδα υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, ως συνεργάτης της ασφαλιστικής αγοράς του Λονδίνου».

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας