Εταιρείες

CNP Ζωής: Ασφάλεια και προστασία για την υγεία κάθε γυναίκας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου), η CNP ΖΩΗΣ εύχεται χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες, με ειδική έκπτωση στο ασφαλιστικό πρόγραμμα Bonjour Woman’s Care.

Στις 8 Μαρτίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Μία γιορτή για τους αγώνες, το θάρρος και το σθένος γυναικών που έγραψαν ιστορία αξιοπρέπειας, σεβασμού και ίσων δικαιωμάτων.  

Αυτή τη γιορτή τιμά και η CNP ΖΩΗΣ, με μία ξεχωριστή προσφορά. Όπως αναφέρει στο δελτίο Τύπου, για όλο τον Μάρτιο, το πιο σύγχρονο και ευέλικτο ασφαλιστικό πρόγραμμα, Bonjour Woman’s Care, παρέχεται με προνομιακή έκπτωση 15% στα ασφάλιστρα.

Το Bonjour Woman’s Care είναι ειδικά σχεδιασμένο να καλύπτει δύσκολα περιστατικά υγείας, ώστε κάθε γυναίκα να νιώθει, κάθε στιγμή, σιγουριά.

H CNP ΖΩΗΣ είναι η Ασφαλιστική Εταιρεία Ζωής στην Ελλάδα του ηγετικού ασφαλιστικού Ομίλου CNP CYPRUS, μέλος του γαλλικού πολυεθνικού κολοσσού CNP ASSURANCES, με περισσότερα από 170 χρόνια ιστορική παρουσία και 36 εκατομμύρια ασφαλισμένους. Ο Όμιλος ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής, έχοντας ως προτεραιότητα την παροχή ασφαλιστικών λύσεων που να καλύπτουν όσο το δυνατό καλύτερα, όσο το δυνατόν πιο πολλούς ανθρώπους.

*Σημειώνεται πως για όλο τον Μάρτιο, συνεχίζεται η παροχή έκπτωσης 15% και στα υπόλοιπα ασφαλιστικά προγράμματα της κατηγορίας Σοβαρών Ασθενειών (Bonjour Multicover, Bonjour Man’s Care & Bonjour Kid’s Care),στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Bonjour Woman’s Care.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα ασφάλισης Bonjour Woman’s Care, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα (www.cnpzois.com) ή να επικοινωνήσετε με τα κεντρικά γραφεία (τηλ. 210 3279420 – email: [email protected]), ή με έναν από τους συνεργαζόμενους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας