Κύπρος

CNP Ασφαλιστική: H Οδική Ασφάλεια είναι Πολιτισμός!

Με το μήνυμα, «Η Οδική Ασφάλεια είναι Πολιτισμός!», η CNP Ασφαλιστική και το Τμήμα Τροχαίας του Αρχηγείου Αστυνομίας Κύπρου, διοργανώνουν για 18η συνεχόμενη χρονιά την Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας, από τις 16 μέχρι τις 22 Οκτωβρίου, υπό την Αιγίδα του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως, κ. Ιωνά Νικολάου.

Την έναρξη της Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας, κήρυξε σε Δημοσιογραφική Διάσκεψη, στις 17 Οκτωβρίου, στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, ο Έντιμος Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης.

Χαιρετισμούς απεύθυναν από πλευράς Αστυνομίας ο Αρχηγός Αστυνομίας, κ. Ζαχαρίας Χρυσοστόμου. Από πλευράς CNP Ασφαλιστική, ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου CNP CYPRUS, κ. Τάκης Φειδία, και ο Γενικός Διευθυντής της CNP Ασφαλιστική, κ. Ανδρέας Κ. Στυλιανού.

Χαιρετισμούς απεύθυναν επίσης, εκ μέρους του Δήμαρχου Πάφου, ο Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Χαράλαμπος Πάζαρος, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου, κ. Κωνσταντίνος Χριστοφίδης, και ο Πρόεδρος της Φοιτητικής Ένωσης του Πανεπιστημίου, κ. Χαράλαμπος Χριστοδούλου.

Κορύφωση των εκδηλώσεων της εκστρατείας Οδικής Ασφάλειας, θα αποτελέσει η Μεγάλη Εκδήλωση Οδικής Ασφάλειας για τα παιδιά, που για πρώτη φορά θα διοργανωθεί στην Πάφο, Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2017, στις 21 Οκτωβρίου, στη περιοχή του Κάστρου στο Λιμανάκι.

Ο σεβασμός στους κανόνες Οδικής Ασφάλειας συνιστά στοιχείο πολιτισμού τονίζει η CNP Ασφαλιστική, η οποία επιδιώκει την ευαισθητοποίηση των παιδιών και των νέων, μέσα από σειρά πρωτοβουλιών που αποσκοπούν στην καλλιέργεια ορθής οδικής συνείδησης και κουλτούρας.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας