Η Brokers Union διοργάνωσε webinar με θέμα τη συνταξιοδότηση

1641

Ιδιαίτερα επίκαιρο web seminar για το εξαιρετικά σημαντικό θέμα της συνταξιοδότησης και των κρίσιμων αποφάσεων που πρέπει να λάβουν οι πολίτες για αυτό, διοργάνωσε η Brokers Union λίγο πριν το Πάσχα.

Στο σεμινάριο επισημάνθηκε ότι το πρόβλημα της συνταξιοδοτικής επιλογής θα αποτελούσε ένα από τα φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας αν αυτή δεν είχε επισκιαστεί από το ζήτημα της πανδημίας. Η πρόσφατη ανάρτηση από την κυβέρνηση των πινάκων συνταξιοδότησης σε συνάρτηση με τις καταβαλλόμενες εισφορές, σε σύγκριση με τα υφιστάμενα προγράμματα συνταξιοδοτικών παροχών των ιδιωτικών Ασφαλιστικών εταιρειών, αποτέλεσε το κύριο θέμα ανάλυσης του σεμιναρίου. Ταυτόχρονα έγινε μια εκτενής αναφορά για τον τρόπο που πρέπει οι επαγγελματίες να επανατοποθετηθούν επαγγελματικά στο σημερινό διαρκώς μεταβαλλόμενο οικονομικό και κοινωνικό πλαίσιο που περιβάλλει όλους μας.

Εισηγητής του web seminar, το οποίο παρακολούθησαν πλήθος συνεργατών της εταιρείας, ήταν ο κ. Νίκος Κεχαγιάογλου, Σύμβουλος Διοίκησης σε θέματα Στρατηγικής και Ανάπτυξης της Brokers Union.

Η παρουσίαση είναι αναρτημένη στο κεντρικό site της εταιρείας www.brokersunion.gr και η Εμπορική Διεύθυνση είναι στη διάθεση των συνεργατών για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.

Προηγούμενο άρθροΑΧΑ: Έμπρακτη στήριξη 360°
Επόμενο άρθροΟ ΣΕΣΑΕ δίπλα στους ανθρώπους του περιοδικού «Σχεδία»