Διαμεσολαβούντες

Brokers Union: Μια ακόμη Business συνάντηση … «αλλιώς»

Πριν από λίγες ημέρες, στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιά, ο Πρόεδρος της Brokers Union, κ. Βελλιάδης Νικόλαος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Brokers Union, κ. Καλαμπαλίκης Φώτης, και η Διοικητική του Ομάδα μαζί με τους συνεργάτες του Εσωτερικού & του Αποκλειστικού Δικτύου της BU, καθώς και στελέχη συνεργαζόμενων Ασφαλιστικών εταιρειών, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν σε χαλαρούς ρυθμούς και να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις που αφορούσαν όλους του παρευρισκόμενους.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, με αφορμή την ανακοίνωση των παραγωγικών αποτελεσμάτων του Ομίλου για το έτος 2022 και το επερχόμενο κλείσιμο του 1ου εξαμήνου του 2023, όπου το επικείμενο αποτέλεσμα αυτού φαίνεται ότι θα κυμαίνεται σε επίπεδα άνω του 20% αύξησης σε σχέση με το αντίστοιχο 1ο εξάμηνο του 2022, έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση, τόσο για τα ποσοτικά χαρακτηριστικά των μεγεθών της Brokers Union, αλλά και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της, όπως αυτά εκφράζονται από το Διοικητικό της Προσωπικό.

Τα στελέχη των Ασφαλιστικών εταιρειών που παρευρέθηκαν είναι οι άνθρωποι της day to day επικοινωνίας με τη Διοίκηση της Brokers Union και τα στελέχη των κλάδων της, και σε αυτό το business meeting, επικοινώνησαν και γνωρίστηκαν με τους συνεργάτες του Εσωτερικού & του Αποκλειστικού Δικτύου της BU, σε μια επαγγελματική συνάντηση σε διαφορετικό κλίμα, μακριά από τα «γκρίζα» meeting rooms, απολαμβάνοντας τα κοκτέιλ και τη μουσική που επιμελούνταν οι άνθρωποι του Ιστιοπλοϊκού.

Brokers Union: Μια ακόμη Business συνάντηση … «αλλιώς»

Ο κ. Καλαμπαλίκης Φώτης δήλωσε ότι το business plan, που έχει σχεδιαστεί και υλοποιείται ήδη τα τελευταία χρόνια, οδηγεί την Brokers Union στους αναπτυξιακούς ρυθμούς που παρακολουθούν όλοι.

Η Διοίκηση της Εταιρείας ευχαρίστησε τους συνεργάτες για την πολύ χρήσιμη επικοινωνία που είχαν και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη συνάντηση.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας