Διαμεσολαβούντες

Brokers Union: Ετήσια συνάντηση συνεργατών Β. Ελλάδος

Την ετήσια  συνάντηση των συνεργατών Βορείου Ελλάδος πραγματοποίησε η Brokers Union, στο  ξενοδοχείο «Makedonia Palace» στη Θεσσαλονίκη στις 27/3/2019, με  θέμα «Η επόμενη ημέρα της Brokers Union».

Η Βrokers Union «την επομένη ημέρα» τίθεται  στην  υπηρεσία  του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή, ήταν το μήνυμα του προέδρου, κ. Νικόλαου Βελλιάδη.

Η δόμηση ενός υγιούς δικτύου πωλήσεων, στην ευρύτερη περιοχή της Βορείου Ελλάδος συνεχίζει να περιλαμβάνεται στους άμεσους στόχους της και για το 2019.

Μεταξύ άλλων, ο κύριος Βελλιάδης ανέπτυξε, εκτεταμένα, τις υποχρεώσεις και τις συνέπειες μη εφαρμογής  του νέου νόμου 4583-IDD.  Αναφέρθηκε στη δυνατότητα που παρέχει η BU στους συνεργάτες της, μέσω των εφαρμογών που δημιουργήθηκαν στο Web με σκοπό την υποστήριξη  του δικτύου Συνεργατών και τη διευκόλυνση στην καθημερινότητα τους. Συγκεντρώθηκαν οι απαιτήσεις  όλων των Ασφαλιστικών εταιρειών στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της εταιρείας, μέσω της οποίας οι Συνεργάτες λαμβάνουν όλα τα υποχρεωτικά εκ του νόμου έντυπα και έχουν τη  δυνατότητα ψηφιακής αρχειοθέτησης και προστασίας των αρχείων τους στο ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον της BU, σύμφωνα με την ανάγκη της εποχής.

Brokers Union: Ετήσια συνάντηση συνεργατών Β. Ελλάδος

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Brokers Union, κ. Φώτης Καλαμπαλίκης, ευχαρίστησε  παλιούς και νέους συνεργάτες για την αξιόλογη προσπάθεια ανάπτυξης  εργασιών που πέτυχαν στη χρονιά που πέρασε. Τόνισε, ότι η προσαρμογή στις νέες συνθήκες της αγοράς αποτελεί καθήκον και ευθύνη όλων. «Η κοινή μας προσπάθεια, και η ισχύς εν τη ενώσει των δυνάμεών μας, θα είναι ο δρόμος για μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία και στο μέλλον!», είπε χαρακτηριστικά.

Brokers Union: Ετήσια συνάντηση συνεργατών Β. Ελλάδος
Από αριστερά: οι κ.κ. Κωνσταντίνος Βαλαβάνης, Νικόλαος Βελλιάδης, Χρήστος Παπόγλου και Φώτης Καλαμπαλίκης.

Ο Διευθυντής Πωλήσεων Β. Ελλάδος, κ. Κωνσταντίνος Βαλαβάνης, ανέπτυξε θέματα όπως:

  • H νέα Εμπορική πολιτική της εταιρείας για το 2019 και η διασφάλιση μεγαλύτερων εισοδημάτων στους συνεργάτες της.
  • Ο τρόπος αξιοποίησης των πρωτοποριακών εργαλείων cross selling για περισσότερες στοχευόμενες πωλήσεις και το πλήθος των παροχών – κινήτρων – εκπαίδευσης -στέγασης που παρέχονται στο Δίκτυο Συνεργατών.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε  στη σπουδαιότητα της Ασφάλειας Ζωής, στην προστασία που παρέχει στην οικογένεια σε περίπτωση απώλειας του ατόμου που έχει την οικονομική στήριξη και στις προοπτικές ανάπτυξης του κλάδου.

Κλείνοντας, δεσμεύτηκε πως η στήριξη των πρακτόρων στο δύσκολο και διαρκώς μεταβαλλόμενο επαγγελματικό περιβάλλον, θα συνεχίσει να είναι πρωταρχικός  στόχος όλων στη Brοkers Union.

Την εκδήλωση  τίμησαν  με την παρουσία τους, πέραν των  συνεργατών της  Brokers Union στη Βόρεια Ελλάδα και εκπρόσωποι Ασφαλιστικών εταιρειών.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη βράβευση διακεκριμένων συνεργατών από τη Διεύθυνση Πωλήσεων Βορείου Ελλάδος.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας