Οικονομικά Μεγέθη

Brokers Union & Blue Aigaion: Παραγωγικά αποτελέσματα 2021

Στις 08/04/2022 έλαβε χώρα η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Brokers Union Α.Ε. για την επικύρωση των αποτελεσμάτων της παραγωγικής χρονιάς 2021, παρουσία του Προέδρου κυρίου Βελλιάδη Νικολάου, του Αντιπροέδρου κυρίου Βελλιάδη Στέφανου και του Διευθύνοντος Συμβούλου κυρίου Καλαμπαλίκη Φώτη. Επιπλέον, στη συνεδρίαση αυτή συμμετείχε η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Blue Aigaion Α.Ε., κα Velliades Dominique, δεδομένου ότι τα αποτελέσματα των 2 Εταιρειών παρουσιάζονται, από το 2019 και μετά, ενοποιημένα κατ’ εφαρμογή του ν.4583/2018, καθώς οι 2 Εταιρείες ανήκουν στον ίδιο Όμιλο Εταιρειών.

Όπως επισημαίνεται στο δελτίο Τύπου, τα ενοποιημένα οικονομικά αποτελέσματα των εταιρειών Brokers Union A.E. και Blue Aigaion Α.Ε. ανέρχονται στα 28.800.000€, εκ των οποίων τα 6.300.000€ αφορούν τις Γενικές Ασφαλίσεις & 4.500.000€ τις Ασφαλίσεις του Κλάδου Ζωής & Υγείας, με τη σύνθεση του χαρτοφυλακίου Κλάδου Οχημάτων/ Λοιπών Κλάδων να διαμορφώνεται σε 62/38. Ένας από τους μεσοβραχυπρόθεσμους στόχους των παραγωγικών δραστηριοτήτων των δύο Εταιρειών είναι η σύνθεση του χαρτοφυλακίου τους να διαμορφωθεί σε ποσοστά που θα προσεγγίζουν το 50/50, λαμβάνοντας πάντα υπόψη το οικονομικοκοινωνικό περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούνται και η πορεία του περιβάλλοντος αυτού, δυνητικά μπορεί να καθυστερήσει την επίτευξη του αναφερόμενου ποσοστού.

Brokers Union Πρακτορες

Άλλη μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά λόγω της πανδημίας covid ολοκληρώθηκε, με τις Εταιρείες να καταφέρνουν να αναπτυχθούν κατά επιπλέον 7%, ακολουθώντας την αύξηση παραγωγής της Ασφαλιστικής Αγοράς από πολύ κοντά. Οι Εταιρείες, με γνώμονα την προστασία του Διοικητικού Προσωπικού τους και την εύρυθμη λειτουργία τους για την άρτια και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτησης των Συνεργατών τους, τηρούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα υγιεινής που ισχύουν, εγκατέστησαν μηχανήματα καθαρισμού της ατμόσφαιρας και εφαρμόζουν την λειτουργία της διαδικασίας απομακρυσμένης εργασίας (τηλεργασία).

Brokers Union & Blue Aigaion: Παραγωγικά αποτελέσματα 2021

Οι εταιρείες Brokers Union & Blue Aigaion, ξεκινώντας την παραγωγική τους δραστηριότητα στη νέα παραγωγική χρονιά 2022, βρίσκονται αντιμέτωπες με το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα και επηρεάζει τις παραγωγικές δραστηριότητες όλων των επιχειρήσεων. Η Brokers Union & η Blue Aigaion, προσαρμόζοντας το business plan της χρονιάς, συνεχίζουν την αναπτυσσόμενη διαδρομή τους, παρέχοντας το ίδιο υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης στους Συνεργάτες του Ομίλου, μέσα από τις διαδικασίες λειτουργίας τους και την προϊοντική φαρέτρα που διαθέτουν για εκείνους.

Συνεχίζουν να πιστεύουν ότι είναι αναγκαία η εκπαίδευση των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών για τις Λοιπές Ασφαλιστικές εργασίες, εκτός του Κλάδου Οχημάτων, που όλο και περισσότερα θα αυξάνει το εισόδημα τους, υπερκαλύπτοντας τη μείωση του εισοδήματος από τις μειώσεις των ασφαλίστρων στον Κλάδο Οχημάτων. Οι Εταιρείες διαθέτουν έμπειρο και καταρτισμένο Προσωπικό, για να εκπαιδεύσουν αλλά και να υποστηρίξουν τους Συνεργάτες.

Η Brokers Union έχει αναπτύξει γραφεία σε πολλές πόλεις στην Ελλάδα, διατηρώντας αποκλειστικές και μακροχρόνιες συμβάσεις με Συνεργάτες, παρέχοντας τους οικονομική ενίσχυση και  διευκολύνσεις που ενισχύουν την απρόσκοπτη αναπτυξιακή τους πορεία.

Για μια ακόμη χρονιά, η επίτευξη των παραγωγικών στόχων της Εμπορικής Πολιτικής απέδωσε επιπλέον εισόδημα στους συνεργάτες που πέτυχαν τα κριτήρια της. Επίσης, πραγματοποιήθηκε το ταξίδι του Ετήσιου Διαγωνισμού Πωλήσεων 2021 και η εκδήλωση βραβεύσεων διακεκριμένων Συνεργατών 2020 και συνεχίζεται η δωρεάν παροχή του ομαδικού συμβολαίου στη MetLife για τους Συνεργάτες που καλύπτουν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις της ένταξης τους στη συγκεκριμένη παροχή. Η Εμπορική Πολιτική του 2022, που ήδη έχει αποσταλεί στο δίκτυο των Συνεργατών αναφέρεται σε παραγωγικά κριτήρια που, όπως και στις προηγούμενες, δεν σχετίζονται με το L/R της παραγωγικής δραστηριότητας των Συνεργατών και η επίτευξή τους θα αποδώσει αυξημένα bonus σε σχέση με αυτήν του 2021. Παράλληλα. έχει αποσταλεί ο Ετήσιος Διαγωνισμός Πωλήσεων 2022, με στόχο το ετήσιο ταξίδι που πραγματοποιείται για τους συνεργάτες.

Κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου ο κ. Βελλιάδης Στέφανος παρουσίασε το 3ετές πρόγραμμα ανάπτυξης της Brokers Union και η κα Velliades Dominique αντίστοιχα για την Blue Aigaion. Σημειώνεται ότι και οι δυο συμμετέχουν και στη Velos Insurance Services, εταιρεία του Ομίλου στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία λειτουργεί περισσότερο από 40 χρόνια, με μια παραγωγική δραστηριότητα περίπου 6.000.000€, εξειδικευμένη σε Ναυτασφαλίσεις και Γενικούς Κλάδους Ασφάλισης.

Κλείνοντας, η Διοίκηση των Εταιρειών του Ομίλου ευχαριστεί όλο το Διοικητικό Προσωπικό των Εταιρειών στην Ελλάδα αλλά και στο Ηνωμένο Βασίλειο, για τις προσπάθειες και τη μέγιστη απόδοση στα εργασιακά τους καθήκοντα παρόλες τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν.

Η Brokers Union, 3η Εταιρεία Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης σε retail Ασφαλιστικές δραστηριότητες, και η Blue Aigaion, ηγέτιδα Μεσιτική Εταιρεία στις Ναυτασφαλίσεις καθώς και στην Αστική Ευθύνη Λιμένων και Μαρίνων, συνεχίζουν να βρίσκονται στο Πάντα Δίπλα στους Συνεργάτες, παρέχοντας τους ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης Ασφαλιστικών εργασιών, διασφαλίζοντας τους ότι η συνέπεια του παρελθόντος αποτελεί εγγύηση για το μέλλον. 


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας