Εκδηλώσεις

“Back to the moon!” από τον ΣΕΣΑΕ

Back to the moon!” ήταν το μήνυμα που επέλεξε αυτή τη χρονιά ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιρειών (ΣΕΣΑΕ) για να καλέσει τα μέλη και τους φίλους του στην καθιερωμένη καλοκαιρινή εκδήλωσή του, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιουνίου στον χώρο Residence του Island.

Υπό το φως της πανσελήνου, υποδέχτηκε τους 300 επαγγελματίες της ασφαλιστικής αγοράς –Μέλη του Δ.Σ. της Ε.Α.Ε.Ε., στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών, ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, συνεργάτες, εκπρόσωποι του κλαδικού Τύπου–, οι οποίοι θέλησαν να ανταμώσουν και να περάσουν μία ξεχωριστή βραδιά σε χαλαρό και ευχάριστο κλίμα.

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση βρήκαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες για θέματα που ενδιαφέρουν την αγορά, σε μια ατμόσφαιρα που ανέδειξε τη σύμπνοια, τον δυναμισμό και τη μαχητικότητα των μελών της.

Επιπλέον, τη βραδιά αυτή –όπως και σε κάθε δράση του– o ΣΕΣΑΕ στήριξε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, προσφέροντας τα εδέσματα που απέμειναν στο «Μπορούμε!» (Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, που καταπολεμά τη σπατάλη του φαγητού που περισσεύει σε κάποιους και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό σε όλη την Ελλάδα).

Την εκδήλωση στήριξαν:

AON – Πλατινένιος Χορηγός

ERGO & MATRIX BROKERS S.A. – Χρυσοί Χορηγοί

AIG, ΕΘΝΙΚΗ, INTERAMERICAN & INTER PARTNER ASSISTANCE – Ασημένιοι Χορηγοί

ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, INTERASCO – Μεγάλοι Χορηγοί.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας