Εταιρείες

Ατλαντική Ένωση: Ξεκίνημα δεύτερης πεντηκονταετίας

Συνεχίζονται εντατικά οι εργασίες ανακαίνισης στα Κεντρικά Γραφεία της Ατλαντικής Ένωσης, που στεγάζονται στο ιδιόκτητο γωνιαίο Μέγαρο των 5.000 τετραγωνικών μέτρων της εταιρείας, στη Λεωφόρο Μεσογείων.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, η Ατλαντική Ένωση στο γύρισμα των 52 χρόνων από την ίδρυσή της, με ενέργειες όπως αυτή, επενδύει δυναμικά, αξιοποιώντας κάθε περιουσιακό στοιχείο προς όφελος των ασφαλισμένων των εργαζομένων και των μετόχων της, στέλνοντας παράλληλα ισχυρό μήνυμα ότι παραμένει, η Σύγχρονη Εταιρεία με την Μεγάλη Ιστορία!

Στο ξεκίνημα της δεύτερης πεντηκονταετίας της ζωής της η Ατλαντική Ένωση, «ανακαινίζεται» διαρκώς, με φρέσκες ιδέες, νέα προϊόντα, έμπειρο και κατηρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό και φιλική εξυπηρέτηση, ώστε να μπορεί ναατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία, στηριζόμενη όχι μόνο σε μακροχρόνιες σταθερές Διεθνείς Συνεργασίες, αλλά και στην ισχυρότατη Οικονομική της Θέση που διακρίνεται από Ακέραιη, Σταθερή, Ευέλικτη Διοίκηση και ταχύτατες αποφάσεις που λαμβάνονται τοπικά.

Ως γνωστόν, η Ατλαντική Ένωση, με σταθερά ανοδική πορεία από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής της το 1970, αναδεικνύεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια πρώτη ασφαλιστική εταιρεία Γενικών Ασφαλίσεων και Ζωής στην Ελληνική Αγορά, με βάση Δείκτη Φερεγγυότητας που ξεπερνά το 280%, ενώ παράλληλα διατηρεί μακρά παράδοση συνεχούς κερδοφορίας και διαρκούς ενίσχυσης του ενεργητικού της.

Η Ατλαντική Ένωση ασκεί όλους τους Κλάδους Ασφάλισης (Γενικών Ασφαλίσεων & Ζωής) από την ίδρυσή της. Δηλαδή, δραστηριοποιείται σε 20 ανεξάρτητους Κλάδους. Θεωρείται μια από τις πολύ λίγες εταιρείες που διατηρούν “μικτή άδεια”, την οποία θα διατηρεί για πάντα με βάση την Κοινοτική Νομοθεσία.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας